Pár napja jött a hír, hogy a koronavírus-járvány megfékezése érdekében a TV2 Csoport leállítja pár napra több produkció gyártását is, köztük a SuperTV2-n látható Jóban Rosszbanét. Azonban ahogy várható volt, ez nem csak pár napos szünet lesz. A SorozatWiki információi szerint a tévétársaság és a stáb hosszabb kényszerpihenővel számol, mely miatt további, azonnali intézkedéseket is hoztak.

Már jövő héttől műsorváltozás lesz a SuperTV2-n és a sorozat mindkét vetítése új időpontba kerül. A délutáni 12 óra helyett 12:35-kor lesz, míg az esti ismétlés 21 óra helyett 21:20-kor. A csatorna mindkét vetítés előtt (12:00, 20:45) megismétli az előző napi epizódot is. Ezen kívül hétfőtől rövidebbek is lesznek a Jónan Rosszban részei. Az eddig nettó (reklámok nélkül) nagyjából 45 perces adásidő helyett úgy tudjuk, hogy 20-25 perces epizódok lesznek. A SorozatWiki információi szerint a rövidítés mellett azért döntött a TV2 Csoport vezetése, mert hosszan tartó leállás esetén is még több hónapig nem kell levenni a sorozatot a képernyőről.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a csatornát, ahol megerősítették az információinkat. “Mint azt korábban bejelentettük a TV2 Csoport a vírushelyzet következtében néhány produkciójának gyártását átszervezi, mivel társaságunk számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkciókban közreműködők egészségének a védelme. Szeretnénk, ha minél tovább láthatnák a nézők a népszerű sorozatot, így március 23-tól két részt adunk: az első az előző napi ismétlése lesz, a második pedig 21.20-tól az új epizód” – válaszolta a TV2 Csoport Sajtóosztálya a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része