A világon szinte mindenhol népszerűek a stand-up műsorok, Hofi Géza fellépései óta Magyarországon is. A Comedy Centralon most újabb évaddal jelentkezik az egyik legismertebb ilyen típusú hazai produkció. A Comedy Club 1. évada 2016 márciusában volt látható, a sikerét pedig jól mutatja, hogy azóta folyamatosan jönnek az új szezonok. A műsor sokak kedvence lett, akár élőben, a helyszínen, akár a televízión keresztül követik az adásokat. A Comedy Club 7. évada ma 21 órakor debütál a csatornán. A produkció péntek esténként ugyanebben az időpontban jelentkezik majd új részekkel, vasárnaponként 21 órakor pedig az adott epizód ismétlése lesz majd látható.

Az október 22-én induló 7. szezon 8 adásból fog állni. Az 1. részben Badár Sándor A Tűzföldtől Alaszkáig című előadása lesz látható. Egy héttel később Janklovics Péter, Litkai Gergely és Szabó Balázs Máté adják elő a Zöld stand-up című műsorukat. November 5-én Raskó Eszter Nagy Árpi című produkciója lesz képernyőn. November 12-én Kovács András Péter az Apróbetűs részekkel szórakoztatja majd a közönséget.

November 19-én Litkai Gergely Számok című stand-upja lesz látható. November 26-án Csenki Attila Az újrahasznosított férfivel nevettet majd. December 3-án Ács Fruzsina Végtelenül szingli?! című műsora lesz soron. December 10-én pedig Felméri Péter és Litkai Gergely Galerije kerül képernyőre.

Ebből a listából is látszik, hogy az új évad is népszerű humoristák sorát hozza el a nézőknek. Vajon a Comedy Club csapatát mennyire tüzelte fel az edző a fenti videóban? A „válogatott” melyik tagja teljesít majd a legjobban? Kiderül mától péntek esténként a Comedy Centralon!

(A cikket a Viacom támogatta.)
Advertisement

Berendelték a Fear The Walking Dead 8. évadát

Kiderült, hogy lesz-e 3. évada az Apatigrisnek

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek decemberben a Netflixre

Bemutatjuk A Nagy Ő női szereplőit (fotók)

Kiderült, hogy miért kaszálták el a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát

9 év után távozik az ATV egyik legismertebb műsorvezetője