Május elején derült ki, hogy visszatér az RTL Klubra A Fal. A Sebestyén Balázs vezette gameshow a Konyhafőnök helyén lesz látható vadonatúj adásokkal, és emiatt átalakulnak a tévéadó hétköznapjai.

Május 14-től a Fókuszt kiveszik a délutáni sávból ezért a két premier napi produkció új időpontba kerül. A Story Extra 15:45 helyett 16:20-kor, az Elif – A szeretet útján pedig 16:15 helyett 16:50-kor kezdődik.

A Híradó továbbra is 18:00-kor indul, mögötte azonban május 14-től ismét a Fókusz lesz látható, mely újra visszakerül a főműsoridőbe. Utána, 19:35-kor kezdődik A Fal. Mivel a Fókusz és a vetélkedő a reklámszünetekkel együtt rövidebb lesz, mint a Konyhafőnök, így a Barátok közt tíz perccel korábban, 21:05 helyett 20:55-kor lesz látható. Emiatt az Éjjel-Nappal Budapest kezdési időpontja is módosul, 21:45-ről 21:35-re.

A késő esti műsorok nézői azonban nem járnak így sem jobban, mivel a CSI: A helyszínelők ismétlése, a Házon kívül, a Szulejmán, a Halálos fegyver és a Showder Klub csak 5 perccel kezdődik majd korábban, 22:55 helyett 22:50-kor. (Fotó: RTL Klub)

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője