A többszörös díjnyertes film, a The Duel alkotói gárdája Európában első alkalommal Magyarországon, az egész estés alkotás történetéhez passzoló Turai kastélyban tartotta meg a film díszbemutatóját, amelyre a SorozatWiki is meghívást kapott. A Dylan Sprouse és Callan McAuliffe főszereplésével készült produkció zártkörű vetítésén jelen volt a filmen producerként is dolgozó Dylan Sprouse és felesége, Palvin Barbara, a produkció rendező-forgatókönyvíró párosa, Justin Matthews és Luke Spencer Roberts, valamint több hazai híresség is.

Fotó: www.wearewunderbar.hu

A The Duel története szerint Woody megtudja, hogy a legjobb barátja, Colin lefeküdt a barátnőjével, ezért igazi pisztolyos párbajra hívja ki. A szatirikus dramedy történetének eseménye a baráti társaságot a határon túlra, egy titokzatos és lenyűgöző birtokra viszi. Itt pedig nem várt események sorozata veszi kezdetét.

hirdetés
Advertisement

A film készítői nem véletlenül tartották Európában első alkalommal Magyarországon a produkció díszbemutatóját. Dylannek a felesége, Palvin Barbara miatt erős kötődése van az országhoz. Másrészt mivel az alkotó gárda sikerrel talált befektetőket a következő független filmes projektjeikhez, ezért szerették volna felmérni, hogy milyen forgatási és forgalmazási lehetőségeik vannak Magyarországon. Így az eseményen számos hazai filmgyártó, filmes szakemberek, forgalmazók és streaming cégek vezetői is részt vettek.

A filmbemutatón a készítők, a szereplők és Palvin Barbara mellett több magyar híresség is felvonult vörös szőnyegen. Részt vett a rendezvényen többek közt Tombor Nelli, Tombor Zoltán, Zimány Linda, Trokán Nóra, Debreczeni Zita, Gianni Annoni, Eke Angéla, Budavári Balázs, Nagy Alexa, Körcsönyei Polly, Bóna Bia, Zóra (Urbányi Zóra) és Nagy Katica is.

Balról jobbra haladva: Christian McGaffney, Justin Matthews, María Gabriela de Faría, Joe Matthews, Dylan Sprouse, Zachary Spicer és Luke Spencer Roberts, fotó: Almási Csaba

Luke Spencer Roberts és Justin Matthews, fotó: www.wearewunderbar.hu

Fotó: www.wearewunderbar.hu

Dylan Sprouse és Palvin Barbara, fotó: Almási Csaba

Tombor Nelli és Tombor Zoltán, fotó: www.wearewunderbar.hu

Trokán Nóra, fotó: www.wearewunderbar.hu

Bóna Bia, fotó: www.wearewunderbar.hu

Fotó: www.wearewunderbar.hu

Fotó: www.wearewunderbar.hu

Budavári Balázs és Eke Angéla, fotó: www.wearewunderbar.hu

Zimány Linda, fotó: www.wearewunderbar.hu

Fotó: www.wearewunderbar.hu

Balról jobbra haladva: Justin Matthews, Joe Matthews, Dylan Sprouse, Zachary Spicer és Luke Spencer Roberts, fotó: Almási Csaba

Fotó: www.wearewunderbar.hu

hirdetés

Jövő héttől átalakulnak az RTL hétköznap estéi – itt az új műsorrend

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi, 4. adásában

Ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Új előzetes jelent meg a SkyShowtime-on látható kémthriller sorozat 2. évadához

37. heti nézettség - Az X-Faktor 2. válogatója lett az idei év 5. legnézettebb műsora

Vadonatúj előzetes érkezett a Squid Game 2. évadához