Az HBO hivatalosan is bejelentette, hogy 2019-ben jön a Trónok harca utolsó évada, addig azonban közel féléves munkálatok vannak még hátra. A 8. szezon forgatása 2017 októberében kezdődött meg, eddig arról jöttek főleg arról lehetett hallani, hogy Észak-Írország ad otthont a produkciónak, ráadásul Spanyolországba se tért vissza a stáb. Ehelyett hatalmas díszletet építettek Belfastnak, amely Királyvár utcáit testesíti meg.

A Dubrovnik Times arról tudósított, hogy idén februárban ismét Horvátországban forog a Trónok harca, azt egyelőre nem tudni, hogy mennyi ideig. Jövő hónapban Izlandon is felvesznek néhány jelenetet, így biztosnak tűnik, hogy a Falnál újabb fontos történések várhatóak. A készítők novemberben már elmentek Dubrovnikba, új forgatási helyeket keresni, a hírek szerint az országunkkal szomszédos Horvátországban olyan színészek is ott lesznek, mint Kit Harington.

A Trónok harca 6. évadának már elenyésző része forgott Horvátországban, többek között statisztákat se szerződtetettek, a 7. szezonban pedig már egyáltalán nem ment a stáb a Magyarországgal szomszédos országba. Így Dubrovnik és Horvátország nagy visszatérője lesz a 8. évadnak, mely jó hír a horvátoknak, ugyanis a Trónok harca miatt rengeteg turista látogat hozzájuk.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora