A The Chosen című amerikai sorozat a televíziózás legnagyobb költségvetésű közösségi finanszírozással készült produkciója. A keresztény széria Jézus Krisztus életét mutatja be, azok szemszögéből, akik ismerték őt. A sorozat hatalmas siker, a 2017-es első évadát eddig több mint 100 millióan látták, mely idén tavasszal magyar szinkronnal is bárki számára elérhetővé vált a produkció honlapján. Azóta a széria eddig megjelent, 2. és 3. évadai, valamint az idén bemutatásra kerülő 4. etapja is kaptak magyar hangot. Ősztől azonban még több magyarhoz eljuthat a sorozat.

hirdetés

Az MTVA ugyanis a napokban bejelentette, hogy szeptember 7-től műsorra tűzi a The Chosen eddig kiadott mind a 4 évadát. A produkció szombatonként 16 órától a Dunán lesz látható méghozzá vadonatúj szinkronnal. A sorozat A kiválasztottak címmel fog futni. Itthon eddig a szériát a legtöbben az eredeti címével, The Chosenként említették, azonban akik magyarul akarták használni azok túlnyomó többsége “A kiválasztottként” fordította le. Nem véletlenül, a sorozat középpontjában ugyanis A kiválasztott, Jézus van, így nem lett túl szerencsés a közmédia magyarra fordítása.

A The Chosen Jézus Krisztus életét és szolgálatát mutatja be a Bibliában található evangéliumok alapján. A sorozat azonban nem csak Jézusra fókuszál, hanem azokra az emberekre is, akikkel találkozott, és akiket megérintett, például a tanítványaira és a hétköznapi emberekre. A történet személyes és emberi megközelítéssel ábrázolja Jézus csodatételeit, tanításait és az emberekre gyakorolt hatását. A karakterek mélyen kidolgozottak, ami segít jobban megérteni a korabeli zsidó és római világot, valamint Jézus üzenetét. A sorozat célja, hogy új és friss perspektívát nyújtson Jézus történetéről, és hogy a nézők közelebb kerüljenek az ő tanításaihoz.

hirdetés

Ők küzdenek meg egymással a Sztárbox vasárnapi, 3. adásában

Hétfőtől új nevet kap az RTL+ legnagyobb, fizetős csomagja

Ők lesznek az Adom a napom 4. évadának utolsó hetének vendégei

Az első 5 rész után heti műsorként folytatódik majd a Ford Boyard – Az erőd az RTL-en

Megvan, hogy kik küzdenek meg egymással a Sztárban sztár most hétvégi adásaiban

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb októberi újdonságai