Az idei X-Faktor október 5-én indult az RTL Klubon. A válogatók, a Mentorok háza és a Tábor adásai letarolták az őszi televíziós nézettségi versenyt. November 16-án volt látható az első élő show, mely rögtön 6 éves rekordot döntött. Az eddigi 4 élő adásból 3 az elmúlt évekhez képest is kimagasló számokkal került képernyőre, ma este pedig érkezik a mindent eldöntő finálé.

A tehetségkutató idei legnagyobb sztárja, Manuel hatalmas meglepetésre múlt héten kiesett. Így az utolsó adásra Zdroba Patrik, Vanek Andor és Ruszó Tibi maradtak versenyben. A 20 órakor kezdődő adásnak az RTL Magyarország a SorozatWikinek adott információi alapján a következő szabályokkal fog lemenni:

A műsor első felében mindhárom énekes két-két dalt énekel, először egy szabadon választottat, utána pedig egy saját dallal lép színpadra. Ezen időszak alatt dalonként egyszer lehet majd voksolni. Az első hat dal után Kiss Ramóna lezárja a szavazást és aki abban a pillanatban a legkevesebb szavazatot kapta, az adás közben kiesik a versenyből.

hirdetés

A finálé második részében már csak két tehetségnek lesz esélye a győzelemre. Ők a válogató dalukat adják újra elő, illetve egy duettet a saját mentorukkal. Ezalatt folyamatosan lehet majd voksokat küldeni az énekesekre. A végén pedig most is kizárólag a nézők döntik majd el, hogy ki legyen az idei X-Faktor nyertese. Szavazni ma este is az RTL24 applikáción és SMS-ben lehet majd.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban