Az idei X-Faktor október 5-én indult az RTL Klubon. A válogatók, a Mentorok háza és a Tábor adásai letarolták az őszi televíziós nézettségi versenyt. November 16-án volt látható az első élő show, mely rögtön 6 éves rekordot döntött. Az eddigi 4 élő adásból 3 az elmúlt évekhez képest is kimagasló számokkal került képernyőre, ma este pedig érkezik a mindent eldöntő finálé.

A tehetségkutató idei legnagyobb sztárja, Manuel hatalmas meglepetésre múlt héten kiesett. Így az utolsó adásra Zdroba Patrik, Vanek Andor és Ruszó Tibi maradtak versenyben. A 20 órakor kezdődő adásnak az RTL Magyarország a SorozatWikinek adott információi alapján a következő szabályokkal fog lemenni:

A műsor első felében mindhárom énekes két-két dalt énekel, először egy szabadon választottat, utána pedig egy saját dallal lép színpadra. Ezen időszak alatt dalonként egyszer lehet majd voksolni. Az első hat dal után Kiss Ramóna lezárja a szavazást és aki abban a pillanatban a legkevesebb szavazatot kapta, az adás közben kiesik a versenyből.

A finálé második részében már csak két tehetségnek lesz esélye a győzelemre. Ők a válogató dalukat adják újra elő, illetve egy duettet a saját mentorukkal. Ezalatt folyamatosan lehet majd voksokat küldeni az énekesekre. A végén pedig most is kizárólag a nézők döntik majd el, hogy ki legyen az idei X-Faktor nyertese. Szavazni ma este is az RTL24 applikáción és SMS-ben lehet majd.

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója

18. heti nézettség – Tarolt az új Konyhafőnök első hete

A mi kis falunk ellen zárul a Mintaapák 2. évada

Pünkösdhétfőn elmarad az Exatlon