2018. június 19-én mutatta be az RTL Klub a Doktor Murphy című amerikai sorozatot, amely rögtön parádés nézettséggel nyitott. A széria nem csak nyáron, de ősszel is megállta a helyét, végig kiemelkedő számokat hozott. Magyarországon a Vészhelyzet óta nem volt ennyire sikeres egyetlen kórházas széria sem. A produkciót az RTL Klub tavaly augusztus 2-ig dupla részekkel adta, aztán szimpla részekkel folytatta a Doktor Murphy vetítését. A sorozat első évada november 8-án fejeződött be, mely azóta szüneten van.

Most alig 3 hónap szünet után a Doktor Murphy új epizódokkal tér vissza a magyar képernyőkön. A folytatás február 22-én, ma este 21:10-kor lesz látható az RTL Klubon. A második évad minden pénteken lesz látható, a rajongóknak jó hír, hogy nem csak a premier lesz dupla, hanem a tervek szerint a következő hetekben is két résszel jelentkezik majd a Doktor Murphy. Az új etap az elsőhöz hasonlóan 18 epizódos, Amerikában 2018. szeptember 24-én mutatkozott be és március 11-én fejeződik be. Ha az RTL Klub végig dupla részekkel vetíti a kórházas sorozatot, akkor a magyarországi finálé sem lesz sokkal később, április közepén várható. A produkció 3. szezonját már berendelték, Amerikában nagy sikernek számít a Doktor Murphy, és más európai országokban is jó nézettséggel fut.

A Doktor Murphy egy díjnyertes, dél-koreai sorozat adaptációja, amelyet eredetileg a CBS-nek akartak eladni, a csatorna azonban nem látott ötletet a produkcióban. Az ABC-n aztán rendkívül sikeres lett a széria, amely egy autista és savant-szindrómás fiatal orvosról szól. A főszereplő Freddie Highmore tehetségéről már a Bates Motel – Psycho a kezdetektől című szériát látva is megbizonyosodhattunk, a fiatal színész pedig ebben a produkcióban is brillírozik. David Shore, a Doktor House készítője felelős a Doktor Murphyért is, aki igazán ért ahhoz, hogy szerettessen meg nem hétköznapi figurákat a nézőkkel.

hirdetés

A széria második évadában több epizódban is látható lesz Daniel Dae Kim, a Hawaii Five-0 7 egykori sztárja, aki 7 évadon keresztül volt a nyomozós produkció főszereplője. A színész Dr. Jackson Hant, a kórház új sebész főorvosát alakítja majd. Miképp gyógyítja meg Doktor Murphy új betegeit a második évadban? Hogyan jön ki a meg nem értett zseni a kollégáival? Kiderül az RTL Klubon mától keddenként 21:10-től dupla dózisban. (Fotó: RTL Klub)

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor