2015-ben indult az Egynyári kaland a Dunán. A Megafilm Service sorozatából eredetileg csak egy évad készült volna, de mivel elég népszerű lett, ezért az MTVA berendelte a folytatását. A 2. szezonra 2017-ig kellett várni, mely szintén jó számokat hozott. A 3. évad pedig ma este indul a csatornán, melyen innentől minden szombaton 19:30-tól lesz látható. A Tanár múlt héten ért véget az RTL Klubon, így akik szeretik az ifjúsági sorozatokat, azok továbbra is kapnak érdekes tartalmat mostantól a Duna műsorán.

A vadonatúj szezon szintén 6 részes lesz és nézzük, mi várható az évadnyitó epizódban:

Ismét eltelt egy év, a már jól ismert és megszeretett szereplők pedig újra nyári szünidejükre készülnek. Ám a korábbi évekkel ellentétben ez kevésbé lesz pihentető. Zsófit (Schmidt Sára) az előző évad végén nehéz helyzetben láthattuk utoljára, most viszont céltudatosan, kipihenve érkezik meg a fővárosba, gyakornoki állásának meghallgatására. Luca (Walters Lili) felhagy a panzióbiznisszel és Budapestre utazik, hogy munkát találjon, ám a város nem tesz rá valami jó benyomást, és az első állásinterjúk sem úgy alakulnak, ahogyan azt elképzelte.

Bence (Rubóczki Márkó) Zsófival való szakítása után továbblépett, ám nem jutott olyan messzire egykori barátnőjétől, akivel ismét összesodorta az élet. Saját vállalkozásba fogott, de ezt sem megy túl zökkenőmentesen. Levente (Király Dániel) szintén párkapcsolati válságot él meg, barátnője Dóra (Dobos Evelin) ugyanis elhagyta. A depresszióból lakótársa Ákos (Fehér Balázs Benő) és a külön útra induló, de újra találkozó és egy fedél alá kerülő csapat segíti át.

Hogy miként alakul a régi és új karakterek sorsa és hogyan birkóznak meg a nyárral Budapesten, kiderül mától minden szombaton 19:30-tól a Dunán.

(A cikket a Megafilm támogatta.)

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki