A Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest Magyarország legnézettebb televíziós tartalmai között vannak, így nagyon ritkán küldi őket szünetre az RTL Klub. A Barátok közt karácsony és szilveszter között, valamint néhány hétre nyáron szokott pihenőre vonulni. Az Éjjel-Nappal Budapest az elmúlt években a legmelegebb évszakban is végig képernyőn volt és csak az előbb említett rövid, téli időszakon nem volt látható. A tavalyi év azonban rendhagyó volt, ugyanis 17 év után elöször a Barátok közt sem ment nyári szünetre.

A 2016-as év is különleges, csak más szempontból, ugyanis a következő hónapokban Foci EB és Olimpia is lesz az esti órákban, melyeket a közmédia csatornáin közvetítenek majd. Mindkét esemény várhatóan kiemelkedő nézettséggel fog futni, így ahogy nemrég megírtuk az RTL Klubnál a szokásosnál is kevesebb premier tartalomra lehet számítani. Jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon a két napi sorozat ennek ellenére végig képernyőn lesz?

Az ügyről megkérdeztük az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettesét, programigazgatóját. Kolosi Péter a SorozatWikinek elmondta, hogy idén is egész nyáron képernyőn lesz a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest és egyik sorozat sem megy szünetre. (Fotó: RTL Klub)

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki