A Dancing with the Stars 1. évada 2020 októberében debütált a TV2-n. A 2. etap 2021 szeptemberében, a 3. szezon 2022 októberében, a 4. évad pedig tavaly októberben indult a csatornán. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója március végén, a SorozatWikinek adott évértékelő Podcast adásában elárulta, hogy idén ősszel érkezik a nagyszabású showműsor 5. évada. Most a TV2 Csoport több fontos bejelentést is tett a következő évaddal kapcsolatban.

hirdetés

A médiavállalat nyilvánosságra hozta, hogy a Dancing with the Stars 5. évada október 26-án, szombaton indul a TV2-n. Azt is leleplezték, hogy mely hírességek versenyeznek majd a nagyszabású showműsorban. A Dancing with the Stars következő etapjában Szabó Zsófi és Andrei Mangra, Kucsera Gábor és Stana Alexandra, Mihályfi Luca és Hegyes Berci, PSG Ogli és Szőke Zsuzsanna, Törőcsik Franciska és Baranya Dávid, Kamarás Norbert és Sebesi DaniellaTóth Gabi és Papp Máté BenceWhisperTon és Tóth Katica, Hosszú Katinka és Suti András, és egy egyelőre még titkos páros fognak a táncparkettre lépni.

Emellett bejelentették, hogy a műsor online riportere ezúttal Lissák Laura, a produkció korábbi évadainak profi táncosa lesz. A zsűriszékbe ismét Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás ül majd, a műsorvezetők pedig a korábbi szezonokhoz hasonlóan most is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek.

hirdetés

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján

Nem az előre tervezett időpontban lesz látható Sváby András vadonatúj utazós realityje a VIASAT3-on

Szünet nélkül folytatódik egy német orvosi drámasorozat az egyik országos csatornán

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei