A Bridgerton család 1. évada 2020 karácsonyán debütált a Netflixen. A népszerű sorozat 2. szezonja március 25-én érkezett a streaming szolgáltatóra. A Julia Quinn könyvsorozatán alapuló széria évadai a regényekhez hasonlóan az előkelő család különböző testvéreiről szólnak. Az executive producer, Shonda Rhimes korábban elárulta, hogy mivel a történet 8 kötetből áll, ezért 8 szezont szeretne készíteni a sorozatból.

hirdetés

A 3. és a 4. évadot már berendelték, és amennyiben a siker továbbra is töretlen lesz, akkor a regény alapján a 6. etap Francesca-ra fókuszálna. A karaktert Ruby Stokes alakította, azonban eddig nem láthatták őt sokat a nézők. A második legfiatalabb Bridgerton lány a 2. szezonban eredetileg már több szerepet kapott volna, mint az elsőben.

Az alkotók azonban Stokes-szal egy másik Netflix adaptációban, a Lockwood & Co.-ban kapott főszerep miatt nem tudtak annyi jelenetet leforgatni, mint azt szerettek volna. Ezért a készítőknek le kellett váltaniuk a színésznőt, és már az is kiderült, hogy ki kapta a szerepet. A folytatásban Hannah Dodd fog Francesca bőrébe bújni. Dodd olyan produkciókban játszott korábban, mint a Megtalálsz Párizsban, Egy botrány anatómiája és a Kurtizánok kora.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna