A megtörtént bűneseteket feldolgozó film és dokumentumsorozatok hazánkban elsősorban a női nézők körében számítanak kedvelt műfajnak. Október 23-tól, péntektől az RTL Most+ prémium platformon a műfaj kedvelőinek indít új tematikus tartalmakat az RTL Magyarország. Ez az Igazi Krimi menüpont, ahol vadonatúj dokurealityk mellett olyan exkluzív tartalmak válnak elérhetővé, mint a Manson: Az elveszett felvételek című dokumentumfilm. Október 26-tól az RTL+ esti kínálata is megújul, hétköznap esténként Igazi Krimivel jelentkezik a csatorna.

Sokan azt hiszik, hogy az RTL Most+ egy külön fizetős videótár, pedig ez nem így van. A platformot a szerződött szolgáltatók arra jogosult előfizetői külön díj nélkül érik el, melyhez az aktiváló kódot a szolgáltatók biztosítják részükre. Az RTL Most+ többek között az alábbi szolgáltatóknál vehető igénybe: Telenor MyTV, Vodafone Cégcsoport, TARR Kft, Sághy-Sat Kft, Pick-UP Kft, Vidanet, Kapos-NET, PR Telecom, UPC Direct (M7) – a teljes és folyamatosan bővülő lista itt olvasható. Ha pedig valaki véletlen nem rendelkezik RTL Most+ aktiváló kóddal, az is ízelítőt kaphat a tartalmakból, mert az Igazi Krimi kínálatába bekerülnek majd olyan epizódok is, amelyek kód nélkül is megtekinthetőek lesznek.

Október 26-tól az RTL+ csatorna minden hétköznap 21:00-tól bűnügyi dokurealitykkel és filmekkel bővíti kínálatát. Ezek között megtalálható lesz több új széria, így az Elásott bűnök is, mely olyan eseteket dolgoz fel, ahol egy ház új tulajdonosa a kertjében emberi maradványokat talál és a nyomozók évtizedekkel korábban elkövetett gyilkosságokat tudnak végre rekonstruálni. Az Óvakodj a szomszédtól! egymás mellett élő emberek kapcsolatának elmérgesedését mutatja be, míg a Végzetes vonzalomban bántalmazó partner által elkövetett bűncselekmények kerülnek bemutatásra. Az Igazi Krimi kínálatát erősíti majd a Bűnös lelkek című dokuszéria is, amelynek első évada 2020. április végétől jelentkezett az RTL Klubon.

hirdetés

Az Igazi Krimi tartalmai október 23-án az RTL Most+ prémium platformon is élesednek. A több mint 100 órányi, az év végéig összesen 200 órányi tartalomban a bűnügyi dokudrámák, illetve megtörtént bűneseteket feldolgozó sorozatok érkeznek. Ezek között lesznek exkluzív produkciók is, mint a valószínűleg sokakat érdeklő Manson dokumentumfilm. Mit lehet tenni, ha utálnak minket a szomszédaink? Mire érdemes figyelni, ha új helyre költözik az ember és gyanúsak az előző lakók? Hogyan épített kultuszt maga köré egy sorozatgyilkos Amerikában? Kiderül mátó az RTL Most+-on és október 26-tól az RTL+-on.

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re