Július végén került megrendezésre az egyik legnagyobb filmes, sorozatos és képregényes találkozó, a Comic-Con. A san diego-i rendezvényre többek között David Benioff, D. B. Weiss és Nathalie Emmanuel (Missandei) sem mentek el, a nézők reakcióitól tartva. A Jaime Lannistert játszó Nikolaj Coster-Waldau azonban ott volt a Comic-Conon és megvédte a 8. évadot, valamint a készítőket.

“Amikor olvastam a forgatókönyvet, az első reakcióm az volt, hogy ez a tökéletes befejezés Jaime számára. Ez a véleményem a mai napig nem változott meg, volt abban valami végtelenül tragikus, hogy a karakterem épp Cersei Lannister karjaiban halt meg” – árulta el a Trónok harca sztárja, a közönség köreiben azonban nem aratott sikert a nyilatkozata. Többen is kifütyülték a színészt és nemtetszésüknek adtak hangot.

A Trónok harca 8. évadával kapcsolatos egyik legnagyobb botrány az volt, amikor rajongók petíciót indítottak azért, hogy az HBO forgassa újra az utolsó 6 részt. A produkció stábjából többen is kiakadtak emiatt, Sophie Turner tiszteletlennek nevezte azt, ahogy az emberek fogadták a Westerosban játszódó történet lezárását. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna