Iain Glen a Trónok harca elmúlt 6 évadában feltűnt már száműzött lovagként, reménytelen hősszerelmesként és megmentőként is. Talán emiatt és a színész jó játékának köszönhetően vált közönségkedvenccé a karakter, aki számos mém céltáblája lett az elmúlt időszakban, de inkább kedveskedő csipkelődés volt ez a rajongók részéről, mintsem rosszindulat. Figyelem, a továbbiakban enyhe spoilerek következnek.

“Nem hinném, hogy lenne bármiféle fizikai hasonlóság a között a karakter között és köztem, akit George R. R. Martin a regényekben megálmodott. Jorah egy sötét hajú, szívós, izmos figura a könyvekben, aki ráadásul iszonyú csúnya is. Ezért is érdekes, hogy miképp kerül közelebb Daeneryshez, aki viszont klasszikus királynő alkat” – mondta el Glen a Stuff magazinnak.

A színész nyilatkozott karaktere jövőjéről is, arról, hogy jó esély van arra, hogy nemsokára a nézőknek könnyes búcsút kell venniük Jorah-tól. “A Trónok harcában nagyon sok szereplő hal durva halált, és az írók nem tartanak attól, hogy közönségkedvenceket tegyenek el láb alól. Lehet, hogy Jorah számára közel a vég, a fickó azonban a helyzethez képest jól tartja magát” – tette hozzá a Trónok harca sztárja, aki arra is utalt ezzel, hogy a Daeneryst eláruló férfi jelenleg cudar állapotban van, egy gyógyíthatatlan kórra igyekszik orvosságot keríteni.

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz