Közeleg a nyár és bár most még hideg van, a következő hetekben egyre melegebbre fordul az időjárás. Május 28-án véget ér a Farm és vele együtt az RTL tavasza is, ugyanis a rá következő napokban nyári műsorrendre vált a csatorna. Az év legmelegebb évszakát idén várhatóan a Foci EB és az olimpia uralja majd, így az RTL Klub még a szokásosnál is kevesebb premier tartalommal készül, de ami marad, az is új időpontba kerül.

Az RTL délutánja két nap alatt, május 30-án és 31-én áll át nyári üzemmódba. 31-én, kedden 13:05-kor indul a Hazug csajok társasága 3. évada, mely az RTLII-n már ősszel látható volt, de országos csatornán még nem ment le. Utána, 14 órakor érkezik a Szívek doktora 2. szezonja, mely a közmédián már lement, de az RTL Klubon szintén újdonságnak számít. 30-ától az Isten áldjon, Esperanza! 15:45-ről 16:20-ra kerül, míg az addig 16:55-kor induló Story Extra 17:25-kor lesz műsoron. A Híradó kezdési időpontja az egyetlen ami nem változik és továbbra is 18 óra marad.

Május 30-án a Fókuszt délutánról ismét estére pakolják, 17:25 helyett 18:55-kor indul majd, az utána következő sorozatok pedig mind előbb fognak kezdődni. Az Éjjel-Nappal Budapest 20:00-ról 19:30-ra költözik és nagyon örülhetnek Berényiék rajongói is, ugyanis normálisabb időpontba kezdődik majd a produkció. A Barátok közt fél órával korábban, két hét múlva 21:20 helyett, már 20:50-kor kerül képernyőre.

hirdetés

Az esti, külföldi szériák és filmek 21:55-ről 21:25-re vándorolnak. Hétfőn két héten keresztül még fut a Dr. Csont 10. évada, melyet 22:25-kor a Glades – Tengerparti gyilkosságok 3. etapjának ismétlése követ majd. Ezután – csak úgy mint tavaly nyáron – most is a Dr. Csont dupla részes ismétlésével lehet számolni. Az új műsorrend második keddjén véget ér a Castle jelenleg futó 6. évada, mely után ez a széria is szünetre megy. Helyette pár hétig filmek lesznek láthatóak, majd június végén valamilyen más sorozat.

Szerdán a rajongók fellázadnának ha az RTL levenné a Szulejmánt, így ahogyon várható volt, továbbra is képernyőn lesz. Csütörtökön is marad a CSI: Miami helyszínelők nemrég indított 10. és egyben utolsó évada. Utána, június 2-tól a CSI: A helyszínelők 6. szezonját ismétli a csatorna, érthetetlen okokból a 6×08-as epizódtól, mely egy dupla rész második fele. Pénteken filmekkel készül majd a csatorna.

Május végén az elmúlt évektől eltérően nyári szünetre vonul a Fókusz Plusz. Így szombaton 18:50-től a tavaly őszi 1 perc és nyersz! adásainak ismétlése kerül képernyőre. Vasárnap továbbra is a Cobra 11 20. évadának új epizódjai lesznek adásban, mely valamikor június végén ér véget. (Fotók: RTL Klub)

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát