Január 4-én debütált az RTL Magyarország legújabb török sorozata. Az Ígéret azóta minden hétköznap 16 óra előtt pár perccel látható az RTL Klubon. A külföldi telenovellák többségére jellemző, hogy gyengébb nézettséggel indítanak, de idővel feljavulnak az eredményeik. Az Ígéret is rosszul kezdett, el is kezdtek nőni a számai, de ahelyett, hogy rászoktak volna az emberek, mostanában bezuhantak az eredményei.

A sorozat mára katasztrofális számokat hoz. Múlt héten az Ígéret 18-49-ben átlagosan 2,5 százalékos közönségarányt produkált, de például szerdán egészen elképesztő módon még az 1 százalékot sem érte el, 0,9-e szállított. A vele szemben látható szintén török és ugyanúgy január 4-én induló, Az én lányom múlt héten átlagosan 15,9 százalékot produkált, mely hétszer jobb eredmény, mint az RTL szériájáé. Ezek a számok pedig tökéletesen rávilágítanak az Ígéret magyarországi bukására.

Úgy néz ki, a tévétársaság nem vár tovább és kora délutánra pakolja a sorozatot. Április 12-től, hétfőtől az Ígéret 15:55 helyett majdnem 4 órával korábban, pontban 12 órakor folytatódik. A produkció helyére pedig egyelőre nem is kerül másik török sorozat. Hétfőtől a Barátok közt előtt, ugyanebben az időpontban a Castle 7. szezonját kezdik ismételni az RTL Klubon. Az amerikai sorozat azonban 8 évados és nyáron a Barátok közt is véget ér, így hamarosan teljesen meg kell újítsák a csatorna késő délutánját.

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

Megismétlik az egyik RTL-es csatornán a Bátrak földjét

A Zsivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t