Január 4-én debütált az RTL Magyarország legújabb török sorozata. Az Ígéret azóta minden hétköznap 16 óra előtt pár perccel látható az RTL Klubon. A külföldi telenovellák többségére jellemző, hogy gyengébb nézettséggel indítanak, de idővel feljavulnak az eredményeik. Az Ígéret is rosszul kezdett, el is kezdtek nőni a számai, de ahelyett, hogy rászoktak volna az emberek, mostanában bezuhantak az eredményei.

A sorozat mára katasztrofális számokat hoz. Múlt héten az Ígéret 18-49-ben átlagosan 2,5 százalékos közönségarányt produkált, de például szerdán egészen elképesztő módon még az 1 százalékot sem érte el, 0,9-e szállított. A vele szemben látható szintén török és ugyanúgy január 4-én induló, Az én lányom múlt héten átlagosan 15,9 százalékot produkált, mely hétszer jobb eredmény, mint az RTL szériájáé. Ezek a számok pedig tökéletesen rávilágítanak az Ígéret magyarországi bukására.

Úgy néz ki, a tévétársaság nem vár tovább és kora délutánra pakolja a sorozatot. Április 12-től, hétfőtől az Ígéret 15:55 helyett majdnem 4 órával korábban, pontban 12 órakor folytatódik. A produkció helyére pedig egyelőre nem is kerül másik török sorozat. Hétfőtől a Barátok közt előtt, ugyanebben az időpontban a Castle 7. szezonját kezdik ismételni az RTL Klubon. Az amerikai sorozat azonban 8 évados és nyáron a Barátok közt is véget ér, így hamarosan teljesen meg kell újítsák a csatorna késő délutánját.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban