Tegnap este rendkívüli helyzet állt elő az RTL Klub esti műsorfolyamában. Váratlanul megszakadt a Dél-Afrikából jelentkező Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor élő adása. A térségre jellemző heves esőzés és a hirtelen lecsapó vihar zavarta meg a műholdas kapcsolatot – írja a Blikk.

„A változékony dél-afrikai időjárás az élő kapcsolatot biztosító műholdas átjátszást is befolyásolja. A kedd esti Celeb vagyok, ments ki innen! adása alatt egy óriási viharfelhő haladt át a forgatás helyszíne felett: a sűrű eső és a felhő vastagsága miatt a műholdas kapcsolat rövid időre megszakadt a budapesti központtal.

A protokollnak megfelelően kollégáink – köztük az ilyen esetekben folyamatosan készenlétben álló Fókusz szerkesztősége – azonnal léptek: az ilyen helyzetekre bekészített anyagok kerültek adásba, ezzel párhuzamosan pedig Dél-Afrikában megkezdődött a műholdas kapcsolat helyreállítása is. Szerencsére a vihar gyorsan tovább vonult, és 20 perc múlva helyreállt a műholdas kapcsolat is. Ezt követően a Celeb vagyok, ments ki innen! a szokott rendben folytatódott tovább. Az RTL Klub köszöni a nézők türelmét és megértését!” – tájékoztatotta a csatorna a bulvárlapot.

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre