A Trónok harca utolsó évada a rajongók többségének nagy csalódást okozott, annak ellenére, hogy a készítők egy hatalmas lezárást szerettek volna a népszerű sorozatnak. A 8. etap 3. epizódjában az Éjkirály irányította holtak, valamint Havas Jon és Daenerys egyesült seregeinek összecsapása látható. Az ütközetben a szokásoknak megfelelően a sorozat készítőgárdája több kaszkadőrt is alkalmazott. Egyikőjük, Casey Michaels a Variety értesülése szerint egy komoly sérülés miatt beperelte az HBO alá tartozó angol produkciós céget, a Fire & Blood Productionst.

Michaelsnek a forgatás során egy majdnem 4 méter magas tetőn kellett sétálnia zombiként. A kereset szerint a produkció vezetői nem biztosították a kaszkadőrök számára a megfelelő körülményeket arra az esetre, ha leesnek onnan. A talajon ugyanis csak kartondobozokat helyeztek el, ami a nő szerint kevés volt, hiszen az a sok esés miatt gyorsan és könnyen rongálódik. Michaels volt az utolsó, aki rázuhant a dobozokra, állítása szerint addigra viszont már olyan rossz állapotban voltak, hogy nem tudták megvédeni őt. Emiatt megsérült a bokája,amit az elmúlt 4 évben többször is műteni kellett. Azóta dolgozni sem tud, hosszú fizioterápián ment keresztül és depresszióval is kezelték.

A Fire & Blood tagadja a vádakat, szerintük a kartonos megoldás teljes mértékben biztonságos volt és nem nyomódtak össze. Azt állítják, hogy Michaels nem úgy mászott le onnan, ahogy azt a koordinátor utasította, emiatt sérülhetett meg. Az orvosi dokumentumok szerint a kaszkadőrnő mozgása jelentősen korlátozott, nem tud futni, síelni, tornázni, de még a hétköznapi tevékenységek is problémát okoznak számára. Michaels kártérítésként 5 millió dollárt, azaz nagyjából 1,8 milliárd forintot követel. Nem ez az első esett, hogy egy komolyabb sérülés miatt per indult a cég ellen. Korábban egy bokatörés miatt nyújtott be keresetet egy kaszkadőr.

Megérkezett a Stranger Things 4. évadának első felének végső előzetese

Új időpontba kerül A mi kis falunk az RTL Klubon

Itt A nagy pénzrablás koreai verziójának első előzetese

Már most megnézhető a Stranger Things 4. évadának eleje és több új infó is érkezett

7 évad után véget ér az egyik népszerű amerikai sorozat

3 év szünet után tér vissza az 500 az ATV-re (x)