Délelőtt jött a hír, hogy Majkának lejárt a szerződése a TV2 Csoportnál és eldőlt, hogy hol folytatja. Akkor arról írtunk, hogy a Bors szerint a műsorvezetőnek az RTL Magyarország egy komoly ajánlatot tett, aki viszont ezt nem fogadta el. Hű marad az eddigi munkaadójához és továbbra is a TV2 Csoport csatornáin lesz látható. A lap értesüléseit Majka nem cáfolta. Ma délután viszont Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója először a Telexnek, majd a Blikknek is tagadta, hogy bármilyen ajánlatot tettek volna a zenész-műsorvezetőnek.

“Mielőtt lejár Majka TV2-es szerződése, valamilyen módon mindig meg szokta keresni az RTL Magyarországot. Most februárban először közös ismerősökkel, nem is eggyel “üzente meg”, hogy tavasztól “szabad”, majd ő maga is megkeresett, hogy ezt elmondja. Már akkor jeleztem neki, hogy ne számítson semmilyen ajánlatra, mert tudom, hogy ha tennék, előbb-utóbb a sajtóban olvasnám a részleteket. De persze, szívesen beszélgetek vele, hiszen régen ismerjük egymást, és ha szeretne valamit, mondja nyugodtan. Ezek után találkoztunk is, elmondta, hogy váltani akar, sőt konkrét elképzelései voltak, mely műsorainkban szerepelne. Február 13-án még írásban is részletezte, mik lennének fontosak neki egy megállapodásban. Gondolkoztunk néhány napot, majd visszahívtam, és megmondtam neki, hogy nem látjuk jelenleg a helyét sehol az RTL Magyarország csatornáin, de ha gondolja, ne köteleződjön el túl hosszú időre a TV2-nél, és majd beszéljünk egy év múlva. “Akkor most kikosaraztál” – mondta. Nem cáfoltam, és azóta meg még csak nem is beszéltünk” – mesélte Kolosi Péter a Blikknek.

A SorozatWiki információi szerint az elmúlt években többször is előfordult, hogy az RTL Magyarország és a TV2 Csoport vezetői arcai, vagy szakemberei egy a másik tévétársaságtól érkezett ajánlattal alkudtak ki jobb feltételeket és nagyobb fizetést az adott munkaadójuktól. Így elképzelhető, hogy Majka ezeket az eseteket kihasználva elhitette a TV2 Csoporttal, hogy van egy ilyen ajánlata, miközben az RTL nem is akarta most leigazolni.

hirdetés
hirdetés

Megvan a győztes, ő nyerte a 2021-es Séfek séfét

Kiderült, mikor ér véget A bosszú csapdájában

Premierdátumot kapott a Netflix bűnügyi sorozatának utolsó évada

Kiderült, hogy hány órakor lesz látható a Remények földje 3. évada

Új falus sorozat indul ma este (x)

Már a 7. évadával tér vissza ma este az egyik népszerű magyar műsor (x)