Egy hónapja derült ki, hogy a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán tényleg távozik a Barátok köztből. Szintén nagy változás, hogy 10 napja elsőként írtuk meg, hogy 20 év után megváltozik a sorozat vetítési rendje. Szeptembertől késő délután az RTL Híradó előtt, és késő este 10 után kétszer lemegy majd a sorozat az RTL Klubon. Ezek kapcsán Kolosi Péter a BEST magazinnak elmondta, hogy nem kell aggódniuk a Barátok közt nézőinek a folytatással kapcsolatban:

“Két évtized alatt az RTL neve egybeforrt a Barátok közttel, ez a sorozat a televízió egyik ékköve, nem vesszük le a képernyőről. Szerződésekről értelemszerűen nem beszélhetek, de annyit elmondhatok, hogy még nagyon-nagyon hosszú ideig láthatják a nézők az esti műsorsávban, évekre tervezünk Berényiékkel és szomszédaikkal” – nyilatkozta az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese.

Ezen kívül arról is beszélt, hogy nem a rossz nézettség miatt tették délutánra és késő estére a sorozatot. “Egy napi sorozatnál természetes, hogy vannak nézettebb időszakok, és kevésbé nézettek. Én magam sem érek mindig haza, hogy megnézzem, gyakran előfordul, hogy kihagyok egy hetet is – mondta a BEST magazinnak Kolosi Péter.

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója