A SorozatWiki Podcast legújabb adásában Minek ment oda című sorozattal foglalkozunk, mely vasárnaponként 21 órakor látható a Spektrumon. Az ismeretterjesztő produkció betekintést enged az expedíciós hegymászás világába, valamint elbeszéli a Himalája koronája magyar teljesítésének történetét hat legendás magyar hegymászó életútján keresztül. A vendégeim ezúttal Klein Dávid hegymászó és Radnai Péter, az AMC kreatív producere.

hirdetés

A beszélgetésből kiderül, hogy miként született a műsor ötlete, pontosan miről szól és mi alapján dőlt el, hogy kik lesznek az egyes epizódok főszereplői. Meséltek a 7 országban zajló forgatás kulisszatitkairól és arról, hogy milyen különleges archív felvételek láthatóak a sorozatban. Klein Dávid megosztotta velünk, hogy miként élte meg a legismertebb és legeredményesebb hegymászó, Erőss Zsolt halálát és barátja, Suhajda Szilárd tavalyi eltűnését. Szóba került, hogy miért éppen Minek ment oda lett a címe és milyen fennakadást okozott ez a hegymászók körében. Megkérdeztem, hogy Klein Dávid és társai mit gondolnak az otthoni kommentelőkről, valamint a beszélgetésből kiderül, hogy mi várható a műsor soron következő 2. részében.

(Az adást az AMC támogatta.)

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetéss

Ez a páros nyerte meg az Ázsia Expressz 5. évadát

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi, 7. adásában

40. heti nézettség - Folyamatosan esik a Megasztár nézettsége

Holnaptól szinte minden nap átalakul az RTL esti műsorrendje

Hétfő délig online visszanézhető Sváby új lakókocsis műsorának első adása Szabó Győzővel (x)

Útközben elmeséled: Ezt tudni Sváby András ma induló, VIASAT3-on látható vadonatúj műsoráról (x)

Minek ment oda: Ezt tudni a ma este induló különleges magyar sorozatról (x)