Szeptember 7-én debütált a Sztárban sztár All Stars, mely az első két hétvégén szombaton és vasárnap, múlt hét óta pedig szombatonként jelentkezik a TV2-n. 22-én, múlt vasárnap pedig a Megasztár is visszatért. Az előbbi nagyszabású showműsor kezdete óta minden hétvégén műsorváltozás volt a csatornán, vagy mindkét nap, vagy csak az egyiken. Most nagyon úgy néz ki, hogy most lesz az első olyan őszi hétvége, amikor nem lesz műsorváltozás a TV2-n. Azonban mivel eddig folyamatosan változott a két említett produkció kezdési időpontja, ezért szinte biztos, hogy a nézők egy része az eredeti időpontot sem tudja.

hirdetés
Advertisement

28-án, szombaton a Sztában Sztár All Stars 19:30-kor, fél órával az X-Faktor előtt indul majd (mely 20 órakor kerül képernyőre). A hivatalos tévéműsor szerint nettó 2 órás lesz, de ez szinte biztos, hogy hibás jelölés, ugyanis a bruttó (reklámokkal együtt számított) hossza 4 óra. A zenés showműsor előtt a hivatalos tévéműsor szerint egy nettó 50 perces, valójában egy 20-25 perces Tények Plusz lesz, utána pedig filmet vetítenek.

Vasárnap a Megasztár szintén 19:30-kor kerül képernyőre, így egyidőben kezdődik majd a Sztárbox-al. A tehetségkutató bruttó 40 perccel hosszabb lesz, mint az előző héten, így bruttó 2 és fél órán át lesz képernyőn. A nagyszabású showműsor előtt egy bruttó 25-30 perces Tények Plusz (melynek az adásideje szintén hibásan, nettó 50 percre van jelölve), utána pedig 22 órától film lesz látható.

hirdetés

Európai bestsellert feldolgozó krimisorozat érkezik a SkyShowtime-ra

Rendkívüli műsorváltozás az RTL-en: Váratlanul új évaddal tér vissza Sebestyén Balázs saját műsora

Új előzetest adott ki a Netflix az Outer Banks 4. évadához

Bejelentették a Spektrum magyar hegymászókat bemutató új sorozatának premierdátumát

Továbbra is a Netflix az élen - itt a streaming szolgáltatók magyarországi toplistája

RTL+-os és RTL-es premierdátumot, valamint előzetest kapott a Kokóról szóló dokumentum-sorozat