A Trónok harcában Havas Jon eleinte nem volt a történet középpontjában, később azonban nem csak a főszereplők egyike, de a rajongók kedvence is lett. A karaktert végtelen lojalitás, kitartás és az jellemezte, hogy soha fel sem merült, hogy az őt érő traumák miatt gonosszá váljon. Kit Harington, aki a Trónok harca befejezése után csúnyán összezuhant és kezelésre szorult, egy friss nyilatkozatban elárulta, pont Havas Jon jósága okozott számára nehézségeket, amikor a karakter bőrébe kellett bújnia.

“Jonnal kapcsolatban az elmúlt 10 évben legfőképp az zavart, hogy egy olyan fickót kellett eljátszanom, aki nálam sokkal jobb ember. Vannak velejéig gonosz karakterek, de ő ennek pont az ellentéte. Sokszor ijesztő volt számomra a feladat, mert Havas Jon személyisége közel tökéletes volt. Csak reménykedni tudok benne, hogy valamennyit magammal vittem belőle és én is jobbá váltam a figurámnak köszönhetően. Szerencsés vagyok, mert az emberek nagyon szerették Jont, míg olyan kollégáim, mint a Joffrey-t alakító Jack Gleeson és Alfie Allen, aki Theon Greyjoyt játszották, néha csúnyán megkapták a magukét az utca emberétől” – árulta el Kit Harington.

A színészt a nézők legközelebb a Marvel kozmikus szuperhősös mozifilmjében, az Örökkévalókban láthatják majd, amelynek történetéről a napokban szivárogtak ki friss információk.

hirdetés
hirdetés

Megvan a győztes, ő nyerte a 2021-es Séfek séfét

Kiderült, mikor ér véget A bosszú csapdájában

Premierdátumot kapott a Netflix bűnügyi sorozatának utolsó évada

Kiderült, hogy hány órakor lesz látható a Remények földje 3. évada

Új falus sorozat indul ma este (x)

Már a 7. évadával tér vissza ma este az egyik népszerű magyar műsor (x)