Észak-Írországban jelenleg is forgatják a Trónok harca 8. évadát, a sorozat azonban 2018-nál korábban biztosan nem tér vissza az HBO-n. A csatorna idén nagyon elővigyázatos, így nagyon kevés spoileres információ szivárgott eddig ki az új epizódokról. A rajongók ennek ellenére tudósítottak arról, hogy a Trónok harca egyik ikonikus kastélya várhatóan elpusztul egy brutális csatában. Még az egyik főszereplő lehetséges halálát is lelőtték a forgatásra belopózó nézők. Most újabb ütközet felvételére készül a stáb a Watchers on the Wall nevű rajongói lap szerint.

Daenerys ugyanis ismét Királyvárhoz érkezik, ezúttal azonban már a seregeivel együtt, nem csak a Makulátlanok, de a dothrakiak is a khaleesivel tartanak Westeros fővárosába. Az alábbi videón látható, hogy a város falain kívül gyülekeznek majd a harcosok, ezek szerint ostromra érdemes készülni. A fiatal Targaryen a 7. évadban már tett egy látogatást a Cersei Lannister uralma alatt álló Királyvárban, amikor is a Havas Jonnal szövetségre lépő trónkövetelő elvitt mutatóba egy élőhalottat.

Egyelőre az újságírók csak találgatják, hogy vajon milyen hosszú csatára kell számítani. Egyes találgatások szerint ez lehet a 8. évad másik óriási ütközete, amelyben végleg eldől Westeros sorsa.

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on