Jelenleg hétköznap esténkét két fontos szórakoztató műsor látható az RTL-en. 19:55-től kerül képernyőre a Házasodna a gazda 6. évada, amit 21:15-től a Survivor civilek megmérettetését bemutató 6. szezonja követ. Ezek a műsorok azonban hamarosan véget érnek. Mutatjuk, hogy pontosan meddig lesznek még láthatóak.

hirdetés

A Házasodna a gazda 6. etapjának bevezető része április elején volt látható az RTL-en. A Nádai Anikó műsorvezetésével készült reality 6. évadának hétköznapi része pedig október 30-án indult a csatornán. A produkció azóta minden hétköznap 19:55-kor kerül képernyőre. Azonban a Házasodna a gazda november 17-én, jövő pénteken véget ér. A reality jelenlegi szezonjának utolsó adása 19:55-kor fog kezdődni.

A Survivor 6. évada október 2-tól látható az RTL-en. Joe műsora azóta minden hétköznap este látható. A produkcióban ezúttal a civilek három törzsben, korosztályok szerinti leosztásban küzdenek meg egymással és a kemény körülményekkel. Október 30-án azonban létrejött az egyesült törzs és kezdetét vette az egyéni játék. A túlélő reality jelenlegi etapja a Házasodna a gazdával egy napon, november 17-én, jövő pénteken fejeződik be. A produkció fináléja 21:15-kor indul majd a tévéadón.

hirdetés

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán

Megérkezett Az ifjú Sheldon vadonatúj testvérsorozatának első előzetese

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit

36. heti nézettség - Minden nap tarol az Ázsia Expressz