Novemberben derült ki, hogy a TV2 folytatja az Áll az alkut és 2018-ban érkezik az új évad. A forgatások január elején meg is kezdődtek, most pedig a csatorna bejelentette a pontos kezdést is. Gundel Takács Gábor vetélkedőjének új szezonja február 5-én indul a TV2-n, ahol minden hétköznap 20:35-kor kerül majd képernyőre. Azt egyelőre nem tudni, hogy hány részes lesz az évad. Részletek a csatorna közleményében:

Magyarország egyik legnépszerűbb gameshow-ja nemcsak egy játék, nemcsak a pénzről és a szerencséről szól, hanem emberekről, a történeteikről, vágyaikról, problémáikról. Rendkívüli érdeklődés övezte az Áll az alku tavaszi évadának szereplőválogatását. Alig két hét alatt közel hatezren jelentkeztek a TV2 felhívására, közülük választották ki azokat a játékosokat, akikkel február 5-től hétköznap esténként a tévénézők is megismerkedhetnek.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta: a TV2 tavaszi műsorstruktúrájának fontos részét képezik a vetélkedők, ezek közül is az Áll az alku az egyik legerősebb brand, amiben hatalmas szerepe van Gundel Takács Gábor személyének.

hirdetés

Az új évadban két újdonság is lesz a játékszabályzatban, és mindkettő növeli a játékosok esélyét a nyereményre. A 22 táska egyike ezúttal egy malacot rejt. A játékosnak lehetősége lesz az első 5 táska nyitása során bármikor bemondani, hogy él a „malac-tippel”, vagyis megpróbálja eltalálni, melyik táskában bújik meg a figura. Ha sikerül neki, 500 ezer forintos garantált nyereménye lesz, amit biztosan hazavihet. A 23-as táska pedig még több lehetőséget ad a játékosoknak: a „felez”, a „dupláz”, és a „+1 millió” mellé bekerül az „újra játszhat”. Tehát, ha valaki él a 23-as táska lehetőségével és az „újra játszhat” táskát nyitja ki, akkor a következő adásban visszaállhat a helyére, nem érkezik új játékos és ugyanazzal az eséllyel játszhat tovább, mint a többiek.

A tavaszi évadban 50. adásához érkezik az Áll az alku. Az ünnepi kiadásban az őszi szezon játékosai közül többen visszatérnek a stúdióba. A számozott táskák 2018-ban is több tízmillió forintot rejtenek: a legszerencsésebb játékos akár 100 millió forintot is nyerhet. A műsort az IKO Műsorgyártó készíti.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban