Idén 20 éves a Barátok közt és ezért számos régi szereplőt visszahoznak a sorozatba. Az elmúlt fél évben számos pletyka látott napvilágot és több újság is cikkezett arról, hogy lehet visszatér a Magdi nénit játszó Fodor Zsóka is. A történet szerint Vili bácsi volt felesége 2009-ben halt meg. Nem sokkal utána 2010-ben szellemként tért vissza, de az elmúlt 8 évben nem láthattuk a Mátyás király téren. Pont ezért is kételkedtek sokan, hogy a produkció visszahozza a legendás karaktert, de a Blikk megtudta, hogy valóban újra Barátok közt lesz.

A bulvárlap azt is kiderítette, hogy az RTL Klub napi sorozatának egyik legendás karaktere, Magdi anyus szellemként vagy látomásként jelenik majd meg a Mátyás király téren. A színésznő 9 éve maga kérte a távozását, de most örömmel tér vissza a sorozatba. A Blikk fotósa készített Fodor Zsókáról egy képet, ahogy az RTL Magyarország székháza mellett található Barátok közt stúdió előtt beszélget egy padon.

“Igen, most már elmondhatom, hogy valóban visszatérek. Be kell vallanom, hatalmas öröm ez számomra! Nagyon jó érzés, hogy újra a régi ismerősök között lehetek. Tényleg mindenki lelkesen fogadott, ennyit régen ölelkeztem, mint amikor megérkeztem. Mondtam is nekik rögtön, hogy kedveskéim, én kellettem ide!” – mondta Fodor Zsóka a Blikknek. Azt azonban nem árulta el, hogy mikor kerül újra képernyőre. Könnyen elképzelhető viszont, hogy az október 26-ai 20 éves szülinapi epizódban láthatjuk viszont. (Fotó: Blikk)

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél