Január elején az RTL bejelentette, hogy idén új évaddal jelentkezik a Házasodna a gazda. A produkció bevezető adása a tavalyi évhez hasonlóan idén is áprilisban volt látható. Most kiderült, hogy pontosan melyik nap indul a népszerű reality következő szezonja. A Házasodna a gazda 7. évada szeptember 23-án, hétfőn 21:30-kor debütál az RTL-en. Ezúttal pedig visszatér egy korábbi évadban szereplő gazda is, aki abban bízik, hogy most rátalál a szerelem. Részletek a médiavállalat közleményében:

hirdetés

Az RTL nagysikerű társkereső realityjének 7. évada szeptember 23-tól minden hétköznap este lesz látható a csatornán.

Szeptember 23. hétfő 21:30-tól az RTL-en a Házasodna a gazda társkereső realityben (Gyártó: UFA Produkció Kft.) hat gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Vivien, Zsófi, Krisztián, Lajos, Máté és a tavalyi évadból visszatérő Józsi gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor idén is minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a szerelmi szálak alakulását.

Az első adásokban, a rapid randik láthatóak majd. A gazdák csodás helyszíneken fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat. A szingli párkeresők tehát egyből megtapasztalhatják a vidéki élet különleges miliőjét. A kiválasztottak pedig az első találkozást követően ott is maradhatnak a gazdánál.

A műsorban lesz egy nagy visszatérő is, a tavalyi évből Józsi gazda, aki úgy döntött idén újra belevág az ismerkedésbe. A döntését pedig Anikó, a Házasodna a gazda műsorvezetője fogja megkönnyíteni, ugyanis ő lesz az, aki kiválasztja számára a megfelelő hölgyeket, akikkel megismerkedhet. Hamarosan tehát az is kiderül, Józsi gazdára idén rátalál-e a szerelem.

Házasodna a gazda, szeptember 23-tól minden hétköznap 21:30-tól az RTL-en! A műsor epizódjai az RTL+ felületén is megtekinthetők.

hirdetés

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

3 új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 4. évadához

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán

Megérkezett Az ifjú Sheldon vadonatúj testvérsorozatának első előzetese