A SkyShowtime június elején bejelentette, hogy még ebben az évben érkezik Taylor Sheridan (Yellowstone, Kingstown polgármestere) vadonatúj szériája, a Landman. A 10 részes drámasorozat főszerepében az Oscar-díjas Billy Bob Thornton lesz látható, de Demi Moore is fontos szerepet kap benne. Most pedig az is kiderült, hogy pontosan mikortól lesz megtekinthető a produkció.

hirdetés

A SkyShowtime ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy a Landman november 20-án, szerdán dupla résszel debütál a platformon. A széria ezt követően hetente jelentkezik majd új epizóddal. A produkció a nyugat-texasi olajfúrótornyok világának szerencsevadászairól szól. Az olajmunkások és olajhajhász milliárdosok váltakozó sikerű történetét mutatja be, akik akkora fellendülést gerjesztenek, ami átalakítja az éghajlatot, a gazdaságot és a geopolitikát is. A produkció a Boomtown című podcast alapján készült.

A sorozatban Billy Bob Thornton és Demi Moore mellett látható lesz még Ali Larter (Az utolsó áldozat), Michelle Randolph (1923), Jacob Lofland (Ház a mocsár mentén), Kayla Wallace (Ha szólít a szív), James Jordan (Yellowstone), Mark Collie (Nashville) és Paulina Chávez (Ashley García táguló világképe) is.

hirdetés

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján

Nem az előre tervezett időpontban lesz látható Sváby András vadonatúj utazós realityje a VIASAT3-on

Szünet nélkül folytatódik egy német orvosi drámasorozat az egyik országos csatornán

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei