A SkyShowtime június elején bejelentette, hogy még ebben az évben érkezik a Frederick Forsyth azonos című regénye alapján készült A sakál napja (The Day of the Jackal). A 10 epizódos drámasorozat főszerepében Eddie Redmayne és Lashana Lynch lesz látható, de A nagy pénzablásban Tokiót alakító Úrsula Corberó is fontos karaktert fog játszani benne. Most pedig az is kiderült, hogy pontosan mikortól lesz megtekinthető a produkció.

hirdetés

A SkyShowtime ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy A sakál napja december 6-án, pénteken debütál a streaming szolgáltatón. A premierdátum mellett egy új előzetest is kapott a széria, amely a cikk alján tekinthető meg. A produkció története szerint egy profi, láthatatlan és magányos bérgyilkos, a Sakál azzal keresi a kenyerét, hogy a legmagasabb díjért hajt végre merényleteket. Azonban legújabb gyilkossága után emberére akad egy eltökélt brit hírszerző személyében, aki izgalmas, egész Európára kiterjedő macska-egér hajszát indít ellene, hatalmas pusztítást hagyva maga után.

A főszereplők mellett többek közt látható lesz még a sorozatban két korábbi Trónok harca szereplő, a Tywin Lannistert alakító Charles Dance és a Beric Dondarriont megformáló Richard Dormer is, valamint Chukwudi Iwuji (A galaxis őrzői: 3. rész), Lia Williams (A korona), Khalid Abdalla (Papírsárkányok), Eleanor Matsuura (The Walking Dead), Jonjo O’Neill (Andor), Nick Blood (Utolsó befutók), Sule Rimi (Andor) és Florisa Kamara (Golyóálló) is játszani fog a szériában.

hirdetés

Két népszerű műsor is új évaddal tér vissza jövőre a TV2-n

Új előzetest kapott a SkyShowtime-ra érkező, bestseller alapján készült drámasorozat

Vadonatúj német drámasorozat indul az egyik országos csatornán

Ekkor ér véget a Sztárban sztár All Stars a TV2-n

Útközben elmeséled: Ezt tudni Sváby András ma induló, VIASAT3-on látható vadonatúj műsoráról (x)

Minek ment oda: Ezt tudni a ma este induló különleges magyar sorozatról (x)