Az elmúlt évek két meghatározó magyar sorozata volt A mi kis falunk és A Tanár. Idén mindkettő már a többedik évadával került, illetve kerül képernyőre, most pedig Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyeztesse és programigazgatója a Marketing&Média-nak adott legújabb interjújában elárulta, hogy lesz-e következő szezonjuk ezeknek a szériáknak.

A mi kis falunk 3. évada a megszokottnál fél évvel korábban, már szeptemberben elindult és ősszel 5 epizódja került képernyőre, elképesztő sikerrel. Hosszabb szünet után végül március 23-én folytatódott és most is minden héten a legnézettebb tévéműsor. Így nem meglepő, hogy Kolosi Péter pozítívan nyilatkozott a 4. évad berendeléséről: “Semmi okunk nincs arra, hogy befejezzük A mi kis falunkat.”

A Tanár 2. évada is a vártnál hamarabb kezdődött és már január közepén elindult. Végül 10 epizód után néhány hete ért véget az RTL Klubon. Az új etap a tavalyinál rosszabb nézettségi eredményeket hozott, de összeségében még így is sikeresnek számított a sorozatot. Ennek a folytatásáról is megkérdezték a vezérigazgató-helyettest, aki elmondta hogy lesz 3. évada A Tanárnak, így Nagy Ervin sorozata 2020-ban is látható lesz. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

Néhány napja A mi kis falunkról forgatási beszámolót hoztunk le, olyan jelenetekről, melyek az előző epizódban voltak láthatóak.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna