A The Walking Dead 9. évadának egyik legnagyobb fordulata az volt, hogy a főszereplő Andrew Lincoln (Rick Grimes) távozott a szereplőgárdából. A színész azóta elárulta, hogy nem tér vissza többet a sorozatban, viszont három önálló film formájában is látható lesz még a karaktere. Eddig a legtöbben arra tippeltek, hogy a készülő The Walking Dead filmtrilógia akár a mozikba is betörhet, a Skybound értesülései szerint azonban tévéfilmekről van szó, amelyek az AMC műsorán fognak bemutatkozni.

Andrew Lincoln a készülő The Walking Dead filmekkel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a klasszikus westernek hangulatát idézhetik majd meg. “Sokat beszéltünk a Nincs bocsánat című Clint Eastwood filmről, amelyet nagyon kedvelek. Eastwood egyfajta példakép számomra, pisztolyharcos és amerikai hős, akiről tudod, hogy mire képes, ha veszélyhelyzetbe kerül” – nyilatkozta a Rick Grimest alakító színész, majd hozzátette, a The Walking Dead filmekkel is hasonló megközelítésben akarnak a sorozat egykori főszereplőjével foglalkozni.

Az AMC hosszú távra tervez a sorozattal, 10 éves projektnek nevezték nemrégiben a zombis franchise-t. Várhatóan további spin-off sorozatok, filmek és könyvek érkezhetnek a posztapokaliptikus világgal kapcsolatban. A The Walking Deadet idehaza a Viacom tulajdonában lévő RTL Spike vetíti, az amerikai premierrel egy időben.

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is