Pár napja hoztuk le, hogy sok év kihagyás után idén az RTL Magyarország december 31-ére is készít saját műsort és a NőComment! szilveszteri különkiadása lesz látható az RTLII-n. A napokban bejelentették, hogy a LifeTV és a Spektrum Home is saját gyártású műsorral készül a december 31-ére, mely idén a legtöbb számára otthon telik majd.

December 31-én 22:00-tól indul a Bréking! Szilveszter, a LifeTV szilveszter esti szórakoztató műsora, benne a 2020-as év legkülönösebb híreivel és igazi zenei csemegékkel. A Holdampf Linda, Szabó Dóri, Berki Krisztián, Hajdú Steve négyes vezette műsorban klasszikus szilveszteri hangulat, különleges zenei produkciók és eddig sosem hallott sztársztorik lesznek a csatorna leírása szerint.

A műsorban énekel Bódi Margó és Guszti, bemutatkozik az Ébredj velünk! új műsorvezető párosa, Ábel Anita és Csonka András, aki Hajdú Steve-vel a Ding-dong egy különleges, rap változatát is bemutatja. Különleges mutatványt ad elő Danny Blue, és látható lesz a 2020-as év egyik legnépszerűbb zenés tévéműsorának két sztárja Vastag Csaba és Tóth Andi is. Gáspár Zsolti testőrével és két kedvenc állatával érkezik, énekel és sztorizik LL. Junior, éjfél előtt pedig Lagzi Lajcsi húzza fel a hangulatot mulatós egyvelegével.

A Spektrum Home novemberben indult adventi magazinműsora egy szilveszteri különkiadással is találkozhatnak a nézők december 31-én délelőtt 10 órától Szilveszteri készülődés címmel. A vendégek között szerepel majd a többek közt Rúzsa Magdi énekesnő és Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy énekese, Nagy Sándor aki pár perc erejéig Chaplin bőrébe bújik és DJ Dominique is, aki a szilveszter estéhez ajánl igazi slágereket.

hirdetés

Litkai Gergely, aki egyben a műsor egyik házigazdája is, egy derűs hangulatba hozó híradóval készül a műsorba, míg műsorvezetőtársa, Havas Dóra Bede Róberttel karöltve fog szilveszteri fogásokat készíteni. Ezen kívül egy pszichológus ad tanácsokat azoknak a nézőknek, akik egyedül várják majd az újévet, de a szilveszteri fogadalmak is szóba kerülnek. Szilveszteri készülődés – december 31. 10-12 óráig a Spektrum Home-on, ismétlés 15-17 óráig

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban