.

Két új minisorozat és több új évad érkezik februárban a magyar HBO GO-ra

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. február 06. 19:15
A tél utolsó hónapjában sincs megállás, ismét érkezik néhány évadpremier és új sorozat a magyar HBO GO-ra. Az elmúlt évben a koronavírus megnehezítette a forgatásokat, de az online videótáron így is több, mint 6500 órányi film és sorozat áll rendelkezésünkre. A hölgy és az autó, illetve az Életjelek két, a kritikusok által nagyon várt miniszéria. Ezeken kívül több népszerű sorozat is új évaddal érkezik.
Rögtön a hónap első napján duplaepizóddal felkerült A hölgy és az autó című négy részes minisorozat. Az Emmy-díjas producerek, Mark és Jay Duplass (104-es szoba) dokumentumszériája az 1970-es évek gázválsága idején játszódik és egy merész autós csalás sztoriját dolgozza fel. A produkció Elizabeth Carmichael történetét tárja elénk, aki azzal lett híres, hogy egy üzemanyag-takarékos háromkerekű autót dobott piacra. A sorozat egy különleges vállalkozónő színrelépésének, fejlődésének és bukásának portréja. Február 7-én jelenik meg az Életjelek című három részes dokumentumsorozat, mely egy spanyol kórházban, a Parc Taulíban játszódik a világjárvány legdurvább időszakában. A széria készítői számok és statisztikai adatok helyett az egyéni sorsokra fektették a hangsúlyt. A Covid-19 vírusban megbetegedett emberek és az őket ápoló személyzet tapasztalatait mutatják meg nekünk. 2020 tavaszán Spanyolország a legfertőzöttebb helyek közé számított Európában, a sorozat a legkritikusabb hónapok eseményeire koncentrál, középpontba helyezve a valós történetek a küzdelemről, a szolidaritásról, a kitartásról és az élni akarásról.
Február 25-én indul a Fehér hó 4. évada. A széria értékelése kiváló, a Rotten Tomatoes oldalon a kritikusok 87%-ra, a nézők 92%-ra értékelik a sorozatot, ami több, mint meggyőző. A szitkom rajongói Az ifjú Sheldon legújabb évadát nevethetik végig. Az Agymenők előzményszériája a fiatal Sheldon Cooper és családja megpróbáltatásait követi nyomon. A C. B. Strike: Halálos fehér 2. szezonjában Comoran Strike magánnyomozó és munkatársa, Robin Ellacott próbálnak megoldani egy történelmi bűncselekményt, melynek szálai egészen a Parlamentig vezetnek. Folytatódik a Legacies – A sötétség öröksége című fantasy sorozat, amelyben a Salvatore iskolába járó természetfeletti lények következő generációját ismerhetjük meg. Vadonatúj részekkel jön a Batwoman és a Spencer is.


További hírek

Jövő héten szünetre megy az egyik fontos magyar sorozat az RTL Klubon

Az RTL is beszállt az Aranyélet készítőjének frissen díjat nyert sorozatötletébe

Márciusban új évaddal folytatódik az egyik legnépszerűbb kórházas sorozat Magyarországon

Új évaddal tér vissza az RTL Klub egyik fontos magyar sorozata