A tél utolsó hónapjában sincs megállás, ismét érkezik néhány évadpremier és új sorozat a magyar HBO GO-ra. Az elmúlt évben a koronavírus megnehezítette a forgatásokat, de az online videótáron így is több, mint 6500 órányi film és sorozat áll rendelkezésünkre. A hölgy és az autó, illetve az Életjelek két, a kritikusok által nagyon várt miniszéria. Ezeken kívül több népszerű sorozat is új évaddal érkezik.

Rögtön a hónap első napján duplaepizóddal felkerült A hölgy és az autó című négy részes minisorozat. Az Emmy-díjas producerek, Mark és Jay Duplass (104-es szoba) dokumentumszériája az 1970-es évek gázválsága idején játszódik és egy merész autós csalás sztoriját dolgozza fel. A produkció Elizabeth Carmichael történetét tárja elénk, aki azzal lett híres, hogy egy üzemanyag-takarékos háromkerekű autót dobott piacra. A sorozat egy különleges vállalkozónő színrelépésének, fejlődésének és bukásának portréja.

hirdetés

Február 7-én jelenik meg az Életjelek című három részes dokumentumsorozat, mely egy spanyol kórházban, a Parc Taulíban játszódik a világjárvány legdurvább időszakában. A széria készítői számok és statisztikai adatok helyett az egyéni sorsokra fektették a hangsúlyt. A Covid-19 vírusban megbetegedett emberek és az őket ápoló személyzet tapasztalatait mutatják meg nekünk. 2020 tavaszán Spanyolország a legfertőzöttebb helyek közé számított Európában, a sorozat a legkritikusabb hónapok eseményeire koncentrál, középpontba helyezve a valós történetek a küzdelemről, a szolidaritásról, a kitartásról és az élni akarásról.

Február 25-én indul a Fehér hó 4. évada. A széria értékelése kiváló, a Rotten Tomatoes oldalon a kritikusok 87%-ra, a nézők 92%-ra értékelik a sorozatot, ami több, mint meggyőző. A szitkom rajongói Az ifjú Sheldon legújabb évadát nevethetik végig. Az Agymenők előzményszériája a fiatal Sheldon Cooper és családja megpróbáltatásait követi nyomon.

A C. B. Strike: Halálos fehér 2. szezonjában Comoran Strike magánnyomozó és munkatársa, Robin Ellacott próbálnak megoldani egy történelmi bűncselekményt, melynek szálai egészen a Parlamentig vezetnek. Folytatódik a Legacies – A sötétség öröksége című fantasy sorozat, amelyben a Salvatore iskolába járó természetfeletti lények következő generációját ismerhetjük meg. Vadonatúj részekkel jön a Batwoman és a Spencer is.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához