Június 8-án indult az RTL Klub nyári műsorrendje, amikor több amerikai sorozat is új évaddal tért vissza a csatornára. Egyik közülük a Magnum 2. évada volt. A széria 1. szezonja sem ment jól a tévéadón, de a 2. etap már katasztrofális számokkal indított. A hawaii-i magánnyomozóról szóló széria végig borzasztó nézettséget hozott, csupán a múlt héten és ezen a héten szállított jó számokat. A Magnum 2. évada azonban a héten véget ért, a 20. epizódjával szerda este búcsúzott az RTL Klubon. A produkció 3. szezonját már korábban berendelték, de a koronavírus miatt még nincs pontos időpontja, várhatóan az idei év végén indul Amerikában.

Az RTL Klub egyik fontos, szintén nyár elejétől folytatott tengerentúli sorozata a Doktor Murphy. A széria 3. évada a Magnumhoz hasonlóan hónapokon át katasztrofális számokat szállított és a másik említett produkcióval szemben még szeptemberben sem tudott érdemben javítani. Az orvosos sorozat jelenlegi etapja ezen a héten szintén véget ér. Pénteken 23:15-kor lesz látható tévéadón a Doktor Murphy 3. szezonjának befejező, 20. epizódja. Magyarországgal ellentétben Amerikában ez a sorozat is sikeres, így már berendelték a 4. etapját. A vírus miatt még ennél a produkciónál se tudni, kint mikor folytatódik, de várhatóan 1-2 hónapon belül visszatér.

Így biztosan elmondható, hogy a Magnum és a Doktor Murphy is hosszabb szünetre vonul az RTL Klubon és legkorábban 2021 tavaszán térhetnek vissza. Persze az is könnyen elképzelhető, hogy ilyen nézettségi eredmények után nem vásárolja meg az RTL Magyarország az új évadok jogait, vagy ugyan megteszi, de a Coolra teszi át a sorozatokat.

Premierözön a Netflixen: 18 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

RTL+: Még az idei évben fizetős streaming szolgáltatást indíthat Magyarországon az RTL

A magyar televíziózás 20 legendájáról szóló könyvet adott ki Radnai Péter

2023-ban is lesz X-Faktor - beszélgetés a műsor elmúlt 12 évéről a korábbi és mostani kreatív producerrel

Bejelentették, hogy pontosan mikor indul a Celeb vagyok, ments ki innen 6. évada

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)