Tavaly október 29-én új évaddal jelentkezett az RTL-en a 18 év után visszatérő Sztárbox, amely hatalmas siker lett. A Szujó Zoltán, Héder Barna és Csobot Adél által vezetett műsor fináléja során nyilvánosságra hozták, hogy 2024-ben új szezonnal fog jelentkezni a produkció. Két hete pedig bejelentették, hogy ezúttal a férfi könnyűsúly kategóriával bővül a verseny és nyilvánosságra hozták a 8 versenyzőjét. A múlt héten leleplezték a férfi középsúly 8 versenyzőjét, most pedig újabb nevek derültek ki.

hirdetés

Az RTL szerda késő délelőtt bejelentette, hogy 2024-ben a Sztárbox női mezőnyében a tavalyi évhez hasonlóan most is nyolc fő versenyez majd, de két, 4-4 fős súlycsoportban. A Női pehelysúly súlycsoport versenyzői Földes Eszter színésznő, Lola énekesnő, Pap Dorci influenszer és Schobert Lara influenszer. A női könnyűsúly súlycsoportban Dér Heni énekesnő, Hódi Pamela influenszer, „Nemazalány” énekesnő és Sápi Vivi influenszer mérkőznek majd meg egymással.

A Sztárbox minden bizonnyal szeptember elején indul az RTL-en, az erről szóló, a napokban kiszivárgott információkról itt számoltunk be.

hirdetés

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán

Megérkezett Az ifjú Sheldon vadonatúj testvérsorozatának első előzetese

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit

36. heti nézettség - Minden nap tarol az Ázsia Expressz