A National Geographic a Magyar Természettudományi Múzeumban mutatta be új ismeretterjesztő sorozatának, a Volt egyszer egy bolygónak az első részét az újságíróknak. A tévés premier március 25-én, este 22:00-kor lesz a NatGeo-n, a 10 részes produkcióban Will Smith narrálása mellett ismerkedhetünk meg a Föld titkaival. A volt egyszer egy bolygó szó szerint földön, vízen, levegőben forgott, nem kevesebb mint 195 helyszínen, a műsor producere pedig a filmes világban nagyon felkapott Darren Aronofsky.

A volt egyszer egy bolygó két éves forgatása alatt a National Geographic szerint olyan sok nyersanyag született, hogy azt több éven keresztül kellene nézni, hogy a végére jussunk. Szerencsére az új sorozatuk nem ilyen tömény, kiváló fényképezése van, ráadásul pedig az első rész igyekszik koherens történetet is elmesélni. A széria első epizódja a légzésről, a levegőről szól, de a biológia órákhoz képest itt valóban szórakoztató az előadásmód, a Neil deGrasse Tyson-féle Kozmosszal vetekszik.

hirdetés

A sorozat stábja még a Nemzetközi Űrállomásra is eljutott, felvételeket készíteni, de a Volt egyszer egy bolygó olyan különleges helyszínekre is elmerészkedik, mint a Mágha púdzsá buddhista fesztivál, ahova ezelőtt külföldi forgatócsoportot nem engedtek be.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része