Augusztus vége óta látható hétköznaponként 21:20-kor a Barátok közt. A múlt héten volt egy kis kavarodás, ugyanis néhány napon 5-10 perccel később indult a sorozat, míg pénteken a Nyerő Páros fináléja miatt 35 perccel tolódott arrébb a széria és rekordkésőn, csak 21:55-kor kezdődött. Jövő héttől azonban módosul az RTL Klub esti műsorrendje, így megváltoznak a csatorna főműsoridős napi és heti sorozatainak kezdési időpontjai.

Hétfőn indul A konyhafőnök új évada, mely innentől kezdve minden hétköznap 18:55-től kerül képernyőre. A szezon rekordhosszú, 7 hetes lesz. A főzős műsor második adásától azonban hosszabban lesz adásban, mint a Nyerő Páros volt, így az összes utána következő sorozat későbbre kerül. Keddtől az Éjjel-Nappal Budapest indulása 15 perccel módosul és 20:00 helyett 20:15-kor kezdődik majd. A Barátok köztöt szintén 15 perccel pakolják későbbre, így 21:20-ról 21:35-re kerül. Ezzel a lépéssel pedig az aznap esti második epizód 22 óra után ér csak majd véget.

A heti sorozatok, azaz a Dr. Csont ismétlése, a Castle, a Szulejmán, a CSI: Miami helyszínelők és a Csúcsformában pedig 22:05 helyett 22:15-kor folytatódnak. A hétvégi változásokról korábban itt írtunk. (Fotó: RTL Klub)

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre