Claire Danes idén tavasszal állt a sajtó elé azzal a hírrel, hogy belefáradt a Homeland című sikersorozat főszerepébe, így a 8. évadot követően mindenképp kiszáll a produkcióból. Azóta ment a vita a Showtime amerikai csatornánál, hogy a főszereplő nélkül hogy lehetne folytatni az Emmy-díjas szériát. Most megszületett a döntés, a cég elnöke, David Nevins ugyanis bejelentette, 2019-ben befejeződik a sorozat. Eddig 7 évad ment le az akció-thrillerből, ez egészen pontosan 84 részt jelent, tehát a rajongók mélyen elmerülhettek az elmúlt években a Homeland világában.

A sorozat 8. évada 2019 júniusában kerül képernyőre, a készítő Alex Gansa szerint pedig azok a nézők, akik kitartottak a sztori mellett, a finálé által megkapják majd a méltó jutalmukat. A kasza híre azért is súlyos, a Showtime-ot mélyen érintő döntés, mert az egyik legismertebb és kritikailag leginkább kedvelt saját gyártású tartalmukról van szó. A Homeland 7. évada részben Budapesten forgott, de a sorozat idehaza sose lett népszerű.

Magyarországon az RTLII 2013-ban kezdte vetíteni a sorozatot, aztán a 2. etap már késő estére került át. A harmadik szezonra 2015-ig kellett várniuk a magyar nézőknek, 2016-ben pedig az első szezon még az RTL Klubon is megkapta a bizalmat. A nézettség továbbra se volt jó, így a 4. évad bemutatása óta nem nézhettük magyarul a Homelandet, az RTL Magyarország ugyanis az 5. etapot már nem vette meg. A SorozatWiki tudomása szerint egy csatorna se vásárolta meg azóta a produkció vetítési jogait.

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre