Az Index információi szerint Kálmán Olga, az ATV műsorvezetője felmondott munkahelyén és januártól már a HírTV-n folytatja. A hírportál megkérdezte erről Németh Szilárdot, az ATV vezérigazgató-helyettesét/hírigazgatóját, aki megerősítette a hírt, annyit téve hozzá, hogy Kálmán Olga nem januártól, hanem február 15-től igazol a HírTV-hez. A felmondás okairól nem kívánt nyilatkozni, csak annyit árult el, hogy civilizált körülmények között váltak el egymástól. Az Egyenes beszéd, aminek Kálmán Olga volt a műsorvezetője, folytatódik, hétfőtől péntekig lesz látható, és Németh Szilárd szerint nagyszerű műsorvezetőt találnak hozzá.

Kálmán Olga 2003 óta vezeti az Egyenes Beszédet az ATV-n. Korábban többek között az MTV Híradójának, A Hét című produkciónak volt a házigazdája. 2013-ban Pulitzer-emlékdíjat kapott televíziós riporteri, szerkesztői és műsorvezetői tevékenységéért. Azt, hogy ki lesz az Egyenes Beszéd új műsorvezetője, még nem tudni.

Döbbenet mennyit változott az elmúlt években a magyar média. Pár éve még elképzelhetetlen lett volna egy ilyen átigazolás, de az elmúlt években minden fenekestül felfordult.

hirdetés
hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra