A TV2-n esténként jelenleg a Tények Plusz után A Piramis új adásai és a Ninja Warrior Hungary 2. évadának ismétlései láthatóak. A következő két hétben azonban ezek a műsorok kifutnak, ezért július 6-tól teljesen megújul a TV2 műsorrendje.

A Tények Plusz továbbra is 18:45-kor kezdődik majd. Utána azonban érkezik a Hegyi doktor – Újra rendel 10. évadának folytatása. A népszerű német sorozat minden hétköznap 19:40-kor kerül majd képernyőre, Magyarországon még nem látott epizódokkal.

A Piramis jelenleg kifejezetten rossz nézettséggel 19:40-kor látható a csatornán. 6-tól egy órával későbbre, 20:45-re kerül. Úgy tudjuk azonban, hogy más változás is lesz a vetélkedő kapcsán. A SorozatWiki információi szerint a 2018-as felvételekből 25 adás maradt, így Stohl András game show-jából az utolsó új adást várhatóan július 6-án vetítik. Így számításaink szerint A Piramisból 7-étől, keddtől ismétlések lesznek láthatóak.

hirdetés

A most látható Ninja Warrior Hungaryból a mostani és a jövő héten már fél adásokat vetít a TV2-, de július 3-án így is kifogynak a korábbi adásokból. 6-tól késő esténként a Sztárok és párok fog visszatérni a csatornára. Kasza Tibor 2018-as vetélkedője 22:30-tól lesz látható a tévéadón, a műsor arról szól, hogy meg kell tippelni ki-kinek a párja. Úgy tudjuk, hogy a produkció két évvel ezelőtt le nem adott, új részekkel kerül majd képernyőre.

A Piramis ismétlésre váltásáról és arról, hogy a Sztárok és Párok valóban új adásokkal lesz látható megkérdeztük a TV2 Csoport Sajtóosztályát, ahol a SorozatWiki információt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták.

hirdetés

Még idén érkezik az Adom a napom 2. évada a VIASAT3-ra

Kiderült, hogy mikor ér véget a Séfek séfe 5. évada a TV2-n

Az RTL fontos sávban megismétli a Keresztanyut, minden hétköznap látható lesz

Kiderült, hogy a Dancing with the Stars 4. évada milyen időpontban lesz látható a TV2-n

Éden Hotel, Ázsia Expressz, Szingli vagy svindli – összegyűjtöttük az ősz 10 legnagyobb tévéműsorát

Két háttérműsort is kap a VIASAT3 nagyszabású társkereső realityje