Tavaly áprilisban debütált A Tanár 3. évada az RTL Klubon, az első rész pedig kimagasló nézettséget hozott. A csatorna azonban a válság miatt egy rész után levette a képernyőről és csak az RTL Most+-on adta végig. A televíziós folytatás január 17-én érkezett meg az RTL Klubra és azóta is szombatonként 20 órakor kerül képernyőre. Az év eleje óta azonban gyenge eredményeket produkál.

A Tanár 10 részes szezonjából azonban már nincs sok hátra. Március 13-án, jövő szombaton 20 órakor lesz látható a 3. évad utolsó epizódja az RTL Klubon. A sorozat folytatása már régóta biztos, sőt a tavalyi évben le is forgatták a produkció 4. szezonját. Azt azonban még nem tudni, hogy mikorra várható a bemutatása.

A Nagy Ervin főszereplésével készült széria az idei évet megelőzően a második legnézettebb magyar sorozat volt, de nem tudni miért estek ekkorát az eredményei. Az RTL Most+-ra való felkerülése után ugyanis szinte mindegyik illegális sorozatmegtekintő platformra és több torrentoldalra is felkerültek a 3. évad epizódjai és ezeken több tízezren tekintették meg a sorozatot. Könnyen lehet, hogy ez az oka az RTL Klubos visszaesésnek, de az is lehet, hogy a nézők pont most untak rá a szériára. Erre viszont még egy jó darabig biztosan nem fogunk választ kapni, ugyanis következtetést csak a 4. évad nézettségéből lehet majd levonni.

hirdetés

Március második felében A Tanárt A mi kis falunk 5. évadának folytatása váltja, a részletekről itt írtunk korábban.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban