Általában a hétvégével a heti nézettségi elemzésünkben szoktunk csak foglalkozni, de most a vasárnap annyira érdekes volt, hogy először külön hírben elemezzük. Ezen a napon tért vissza a Házasodna a gazda, valamint szintén ekkor indult a Jófiúk, a Love Island és a Sztárban sztár leszek. Ezen kívül az Ázsia Expressz különkiadással jelentkezett. Nézzük, melyik hogy teljesített.

A Házasodna a gazda 18-49-ben 16,7 százalékos közönségaránnyal nyitott és legyőzte a TV2 új tehetségkutatóját is a közös idősávban. Ez szép eredménynek számít. Az RTL Klub legújabb vígjátéksorozata, a Jófiúk 15,3 százalékot produkált és kikapott a TV2 nagyszabású műsorától. Ez közepes kezdésnek mondható. A Sztárban sztár leszek 15,3 százalékot szállított, mely egy egész estés nagy műsortól nem túl erős eredmény, de azt beszámítva, hogy az RTL Klub új sorozatát megelőzte és hatalmas versenyben ment, inkább ez is közepes indulás. Viszont pozitív előjel lehet a jövőre nézve, hogy a produkció nézettsége az adásideje alatt folyamatosan emelkedett.

Késő este, a Love Island 11,3 százalékos közönségarányt hozott, mellyel nagyon kikapott az utazós reality különkiadásától, az ellene látható filmet viszont megverte. Ez nagyon alacsony szám az RTL Klub egyik legnagyobb őszi műsorának első adásától, így kifejezetten gyengének számít. Ami viszont igazán érdekes lesz, hogy más környezetben, hétköznap esténként miként hoz majd a reality. Az Ázsia Expressz különkiadása 17,6 százalékkal kiemelkedően teljesített. Sőt a fiatalok körében ez volt a legnézettebb vasárnap esti műsor. A Valami Amerikai 3. 8,5 százalékot produkált, ami ugyan nagyon későn kezdődött, de akkor is elég rossz eredménynek számít.

Az RTL Klub esti (19-23 óra) közönségaránya 13 százalék volt, míg a TV2-é 13,2 százalék. Így csak minimálisan, 0,2 százalékponttal, de az utóbbi csatorna nyerte a főműsoridőt 18-49-ben.

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

Megismétlik az egyik RTL-es csatornán a Bátrak földjét

A Zsivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t