A mai egész napos, Big Picture konferencián Szabó Balázs, az RTL tartalomkezelési vezérigazgató-helyettese videóüzenetben jelentkezett be és a tévétársaság kábelcsatornáiról több fontos bejelentést is tett. Meglepetésre elárulta, hogy az RTL Kettőn az általános szórakoztató tematika helyett, a vígjátékok kerülnek a középpontba. A kábeladó megújulása kapcsán pedig megszerezték olyan szériák vetítési jogait, mint a Jóbarátok, az Agymenők és a Két pasi – meg egy kicsi. Ez a három sorozat nemzetközileg és hazánkban is az elmúlt 25 év legsikeresebb amerikai élőszereplős vígjátéksorozatai között szerepelt. A szakember ezt a kifejezést ugyan nem használta, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezzel a lépéssel humorcsatornává válik az RTL Kettő.

hirdetés

Szabó Balázs ezen kívül hivatalosan is bejelentette a nemrég már kiszivárgott hírt, miszerint még idén 4 új kábelcsatornát indít az RTL. Így már biztosan érkezik a SorozatKlub – mely főként a nőket veszi célba -, a Moziklub nevű filmcsatorna, az RTL Otthon – mely fő profilja a gasztronómia, a lakberendezés és a DIY (csináld magad) -, valamint a 4 és 12 év közöttieknek szóló Kölyökklub. Az új tévéadókról itt írtunk bővebben.

A négy új kábelcsatorna december 15-én indul majd el.

A konferencia nagy bejelentéseiről a nap során folyamatosan beszámolunk, így most ezért is érdemes sűrűn olvasni a SorozatWikit!

hirdetés

Szünet nélkül érkezik a Keresztanyu 4. évada az RTL-re

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi 2. adásában

Bemutatjuk szeptember első hetének legnagyobb streaming premierjeit

35. heti nézettség - Tarolt az idei Sztárbox első adása

Hétfőtől minden hétköznap esti produkciót érintő műsorváltozás lesz az RTL-en

Ők lesznek az Adom a napom 4. évadának harmadik hetének vendégei