Június 2-án véget ér az 1 perc és nyersz!. A vetélkedő eltűnése miatt Pünkösd után, június 6-án kedden nyári műsorrendre vált az RTL Klub. Ahogy az elmúlt években már megszokhattuk néhány műsor szünetre vonul, minden más produkció pedig új időpontba kerül.

16 órakor elkezdi ismételni a Celeb vagyok, ments ki innen! 2014-es harmadik évadát a csatorna, mely minden hétköznap másfél órán át lesz képernyőn. A Fókusz ismét este lesz, így a Story Extra 16:55-ről 17:25-re megy át. Az RTL Híradó lesz az egyetlen, mely változatlan időpontban, 18 órakor kezdődik majd.

A Fókusz 18:55-kor lesz látható. Az Éjjel-Nappal Budapest jóval hamarabb, 20:05 helyett 19:30-kor fog indul. A legnagyobb változás a Barátok köztnél lesz. A sorozat ugyanis innentől kezdve 40 perccel korábbra, 21:25-ről 20:45-re kerül. Ennek a produkció nézői biztosan örülnek majd.

hirdetés

A heti sorozatok kezdése is jelentősen módosul. A Dr. Csont ismétlése, a Castle, a Szulejmán és a CSI: A helyszínelők 22:10 helyett 21:20-ra kerül át. Az RTL Klub Hírigazgatóságának műsorai közül pedig néhány nyári szünetre megy majd. A Magyarul Balóval utolsó tavaszi adása június 2-án, a Fókusz Pluszé június 10-én, a XXI. századé június 13-án, míg a Házon kívülé június 14-én lesz látható. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban