Két saját gyártású sorozattal jelentkezik a Spektrum Home a tavaszi időszakban. A Piríts Rám! egy egyórás gasztrovetélkedő, a Luxusra tervezve pedig egy 30 perces lakberendezéssel foglalkozó műsor.

A Piríts Rám! egy 12 részes párkapcsolati gasztrovetélkedő, ahol epizódonként 3 közismert pár méri össze tudását. Havas Dóra gasztroblogger csak a feleségekkel osztja meg az ételek pontos receptjét, akik azonban nem jegyzetelhetnek. A nők a távolból irányítják férjeiket, akiknek a konyhában kell helyt állniuk. A műsor első része március 20-án 18 órakor került a képernyőre, innentől minden szombaton és vasárnap érkeznek a friss epizódok.

Szombat esténként a luxus világába kalauzolja az érdeklődőket a Spektrum Home. A Luxusra tervezve című sorozat Sütő Enikő vezetésével Magyarország legexkluzívabb lakásait, villáit, szállodáit és kastélyait mutatja be. Szakemberek mutatják be 3D-s látványterveiket és adnak hasznos tanácsokat azzal kapcsolatban, hogy a nézők miképp vihetnek csipetnyi luxust az otthonukba. A műsor első epizódja március 20-án 21:30-kor volt látható, a további részeket szombatonként vetíti a csatorna.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki