Csütörtök este elsőként írtuk meg, hogy komoly műsorváltozás lesz most szombaton a TV2-n, ugyanis a tévétársaság másfél órával korábbra rakta a Sztárban sztár leszek! 2. válogatóját. Akkor még csak a tehetségkutató új időpontja derült ki, majd nem sokkal később a médiavállalat közleményben erősítette meg a változást és azt is elárulta, hogy mi lesz a Szerencsekerék VIP új időpontja. Azóta kiderült a teljes új műsorrend, így most részletesen bemutatjuk, hogy a műsorváltozás után hogy néz ki a szeptember 9-én a TV2 szombat estéje.

hirdetés

A Tények Plusz marad 18:45-kor, de bruttó (reklámokkal együtt) 10-15 perces hossz helyett, 40-45 percben jelentkezik majd. Ezt követően a Sztárban sztár leszek! 2. válogatója jelentősen, másfél órával korábbra került. A TV2 tehetségkutatója így szombaton  21:00 helyett, 19:30-kor kerül képernyőre. Az eredeti időpontjában egy órával később kezdődött volna, mint a The Voice az RTL-en, mely komoly hátrányt jelentett volna a TV2 produkciójának, így azonban Tilla műsora kerül némi előnybe.

A műsorváltozás “vesztese” a Szerencsekerék VIP, mely több mint 2 órával lesz majd később. Kasza Tibor műsorának kizárólag sztárvendégekkel látható változata 19:30-ról 21:40-re került. A vetélkedő így éjfél előtt pár perccel ér majd véget.

Vasárnap továbbra sem történt műsorváltozás. Ugyan a múlt hetinél korábbi időpontban, de az eredetileg kiírt 18:55-ös időpontban érkezik majd a Sztárban sztár leszek! 3. válogatója, melyet 21 órakor a vadonatúj Mutasd a hangod követ majd.

hirdetés

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán

Megérkezett Az ifjú Sheldon vadonatúj testvérsorozatának első előzetese

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit

36. heti nézettség - Minden nap tarol az Ázsia Expressz