Eredetileg 2020 augusztusában tartották volna meg az első budapesti Comic Cont, a koronavírus miatt azonban először 2020 novemberére tették át, majd később 2021 augusztusára pakolták a rendezvényt. Nyáron harmadszor is változott az esemény dátuma, melyet a legújabb tervek szerint december 11-12-én rendeztek volna meg. A szervezők nem rég ismét kiadtak egy közleményt a rendezvénnyel kapcsolatban.

hirdetés

A folyamatosan romló járványügyi adatok miatt úgy döntöttek, hogy decemberben sem tartják meg a Comic Cont. A szervezők úgy fogalmaztak, hogy erkölcsileg nem engedhetik meg maguknak, hogy a jelenlegi magyarországi körülmények között most rendezzék meg az eseményt. A közleményből kiderült a Comic Con új időpontja is. A rendezvényt 2022. június 11-12-én tartják majd meg. Azoknak, akik jegyet vásároltak az eseményre, január 15-ig kell nyilatkozniuk azzal kapcsolatban, hogy az új időpont megfelel-e számukra.

Az eredeti tervek szerint olyan sztárok érkeztek volna Budapestre, mint a The Mandalorianből és a Trónok harcából ismert Natalia Tena, a Trónok harca Joffrey-ja, Jack Gleeson, a The Witcherben szereplő Anna Shaffer, a Hegylakó filmek sztárja, Cristopher Lambert, a Vikingek színésznője, Georgia Hirst és a Harry Potterben szereplő Mark Williams. Arról egyelőre nincs információ, hogy az újabb halasztás miatt jövő nyáron mely színészek és színésznők látogathatnak el az első budapesti Comic Conra, de feltételezhetően az előbbi produkciók sztárjai érkezhetnek majd a magyar fővárosba.

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél