Tavaly novemberben jelentette be az RTL Magyarország, hogy idén is lesz Nyerő Páros az RTL Klubon. Augusztus végén kiderült, hogy a 6. évad szeptember 19-től, most hétfőtől minden hétköznap 21.00-kor lesz látható, valamint azt is nyilvánosságra hozták, hogy ezúttal melyik nyolc pár versenyez majd a “nyerő páros” címért. A műsor házigazdája most is Sebestyén Balázs lesz, segítője pedig ismét Kabát Péter. A párok szállásaként szolgáló villa ebben az évben kívül-belül egyaránt megújult.

A Fókusz Kabát Petivel fedezte fel a villát, amely ezúttal vidám, neonos és színes hangulatú lett. Az épület fesztiválos atmoszférájához többek közt hozzájárulnak az egyik kinti teraszon elhelyezett hinták, és a kertben található narancssárga telefonfülke is. Ennek a későbbiekben fontos szerepe lesz, az azonban csak később derül ki, hogy pontosan mi.

Szintén az udvarban két, átlátszó buboréksátor is helyet kapott, a műsorban pedig arra is fény derül, hogy kik és mi alapján költöznek ide. A kerti terasz is egy újdonság, ahol a játékosok félrevonulva tudnak majd beszélgetni. Emellett a villa belseje is megújult, ugyanis az idei évadban egy-egy páros az első emeleten található, kétszer kétágyas, közös szobába fog beköltözni. A Fókusz videójában megtekinthető, hogy hol fognak lakni a Nyerő Páros versenyzői:

 

Premierözön a Netflixen: 18 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

RTL+: Még az idei évben fizetős streaming szolgáltatást indíthat Magyarországon az RTL

A magyar televíziózás 20 legendájáról szóló könyvet adott ki Radnai Péter

2023-ban is lesz X-Faktor - beszélgetés a műsor elmúlt 12 évéről a korábbi és mostani kreatív producerrel

Bejelentették, hogy pontosan mikor indul a Celeb vagyok, ments ki innen 6. évada

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)