Tavaly novemberben jelentette be az RTL Magyarország, hogy idén is lesz Nyerő Páros az RTL Klubon. Augusztus végén kiderült, hogy a 6. évad szeptember 19-től, most hétfőtől minden hétköznap 21.00-kor lesz látható, valamint azt is nyilvánosságra hozták, hogy ezúttal melyik nyolc pár versenyez majd a “nyerő páros” címért. A műsor házigazdája most is Sebestyén Balázs lesz, segítője pedig ismét Kabát Péter. A párok szállásaként szolgáló villa ebben az évben kívül-belül egyaránt megújult.

hirdetés

A Fókusz Kabát Petivel fedezte fel a villát, amely ezúttal vidám, neonos és színes hangulatú lett. Az épület fesztiválos atmoszférájához többek közt hozzájárulnak az egyik kinti teraszon elhelyezett hinták, és a kertben található narancssárga telefonfülke is. Ennek a későbbiekben fontos szerepe lesz, az azonban csak később derül ki, hogy pontosan mi.

Szintén az udvarban két, átlátszó buboréksátor is helyet kapott, a műsorban pedig arra is fény derül, hogy kik és mi alapján költöznek ide. A kerti terasz is egy újdonság, ahol a játékosok félrevonulva tudnak majd beszélgetni. Emellett a villa belseje is megújult, ugyanis az idei évadban egy-egy páros az első emeleten található, kétszer kétágyas, közös szobába fog beköltözni. A Fókusz videójában megtekinthető, hogy hol fognak lakni a Nyerő Páros versenyzői:

 

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát